Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy kurva jól főznek. Aztán elült a téma, egy ideig békén hagyott, egészen addig, amíg meg nem jelent az írás a Thai nagykövetség ünnepi estjéről és vacsorájáról, amire a következő emailt kaptam:
kis koreaiba mikor mész el?
ne ilyen buzi posh legyen a blog, hanem bányászati.
Dani azt szeretné, ha bányászati lenne a blog, ha lemennénk az utcára és nemcsak a Michelin-csillag közeli helyekről írnánk, hanem az elérhető, megfogható gasztronómiáról is. Ugyanezt akarjuk mi is, ráadásul a hívást tekinthetjük Dani utolsó kívánságának, mielőtt elhagyná az országot, és egy jónevű piackutató cég londoni szakemberévé válna, így a napokban ellátogattunk az étterembe.