English

Egy nap a városban

A legolvasottabb anyagok 2014-ben az Egy nap a városban blogon

Magyarósi Csaba 2014 december 31.

Vége az évnek, jön a következő, ami tele lesz blogos eseményekkel, hihetetlen izgalmakra és közös kalandokra lehet számítani, de nem akarok spoilerezni, legyen elég annyi, hogy szerintünk szeretni fogjátok.

Mielőtt azonban belevágunk 2015-be, nézzünk gyorsan vissza, tényleg csak villanásszerűen, hogy melyik cikkeket néztétek a legtöbben idén.

A legnépszerűbb anyag a budapesti gyorskajáldákat bemutató összefoglalónk lett, júliusban szedtük össze másodszor, hogy milyen hatásokkal járt a streetfoodforradalom a városra.

dsc00913_1.JPG

A második legolvasottabb az a cikk lett, amiben felkerestük a Google titokzatos budapesti központját: a webkettes cég olyan műhelyt hozott Budapesten létre, amit Európában máshol még nem, és ez komoly izgalomba hozott mindenkit. Minket is.

dsc00283.JPG

Harmadik helyre a hamburgeres összefoglalónk került, amit folyton frissítünk, bár rövidesen egy nagyobb revízióra küldjük az anyagot, ahogy minden évben egyébként is tesszük.

zing_1.jpg

Ezután jött Ádám őrült kísérlete: kipróbálta Kásás Tamás új éttermét, ami tartogatott néhány kellemetlen meglepetést, de mi nem félünk a kalandoktól!

p1200946.JPG

Szintén nagyon népszerű volt a romantikus budapesti kéglit bemutató írásunk, ahogy sokan kattintottatok arra a cikkre is, amiben az elkészült Ferenciek terét mutattuk be. És nyilván agyonolvastátok azt a posztot is, amelyikben az egykilós rántott húsokat készítő büfét mutattuk be nektek.

image_8_1.jpeg

p1180772.JPG

pb260045.JPG

Következő a sorban a Cirkusz nevű éttermről szóló írásunk lett, a szórakozóhely minőségi konyhával, ott van a toplistában még egy decemberi cikk a Karaván nevű streetfoodmutánsról, illetve Ádám írása arról, hogy Budapestet sok külföldi isteníti, sok meg gyűlöli: megpróbált rendet tenni a kérdésben és megmutatni, hogy milyen is a főváros valójában.

dsc01202.JPG

dsc02468_1.JPG

Ahogy ígértem, 2015-ben még frissebbek, még szórakoztatóbbak leszünk, nagy közös kaland lesz ez az év, ami hoz néhány jelentős változást is.

Egyébként meg maradunk azok, akik vagyunk: bejelentés nélkül érkezünk, fogyasztunk, fizetünk, majd távozunk, és tényleg csak azt az élményt írja meg, amelyik érdemes rá, mert egyedül így van értelme csinálni A küldetést. A cél most már lassan öt éve ugyanaz: hogy megismerjétek a legjobb helyeken, ami által egyre jobb város lesz Budapest.

És hát nem jobb lett?

BUÉK!

süti beállítások módosítása