English

Egy nap a városban

Na ilyen a jó külvárosi kajálda - Egyelek meg

szucsadam 2014 november 12.

Noha a gasztroposztjaink jelentős része Budapest belső kerületein belül mozog, ez nem jelenti, hogy nem próbálkozunk máshol. Sőt, személy szerint én vagyok a legboldogabb, ha figyelemreméltó éttermet, minőségi kaját vagy akár csak valami meglepő talponállót találok egy lokális…

Tovább olvasom

A legjobb kenyér nyomában Budapesten: Jacques Liszt

szucsadam 2014 november 11.

Ne tévesszen meg senkit a pék neve: ahogy a Marmorsteinben, úgy a Jaques Lisztben is Misi készíti a kenyeret. Előbbi Miklós Mihály, aki Marmorstein családnevű dédnagyapja, és annak esztergomi péksége után kezdte újra a hagyományokat (kenyerét itt teszteltük), utóbbi Juhász…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása
Mobil