English

Egy nap a városban

Egy tökéletes nap a városban - tőlünk

Eljött a nagy nap!

Két éve írjuk a blogot, mert hiszünk benne, hogy Budapest szuper város, amit érdemes mindenkivel megszerettetni. Eddig 750 írás jelent meg az Egy nap a városban blogon Budapest szebbik arcáról, ti pedig összesen 6,5 milliószor kattintottatok ránk, ezzel bizonyítva, hogy elegetek van már a negatív kampányból és szívesen olvastok a szerethető dolgokról is. A legjobb éttermekről, kiállításokról, fejlesztésekről, borokról. Arról a milliónyi apróságról, amitől jó itt élni.

Két éve kitartóan posztolunk nektek mindenről, ami jó, most azonban emeljük a tétet.

Átemeljük gyakorlati síkra ezt a tudást.

Hosszú előkészületek, brainstormingolások, séták, városnézések, tárgyalások, munkaebédek, és borozások után egy olyan programot mutatunk be, hogy attól eldobjátok az agyatokat.

Röviden: összeraktunk nektek egy tökéletes napot Budapesten, jókat esztek-isztok, új helyeket ismertek meg, és közben még nyelvet is tanultok a létező legszórakoztatóbb módon.

A program hátterében egy szuper nyelviskola, a Scool áll, ahol élményalapú tanulás folyik, szemben a hagyományos tanórák nehezen kamatoztatható, passzív oktatásával. Számos izgalmas modullal várják a hallgatókat, van azonban egy köztük, ami szerintük kiemelkedik mind közül, és ez az

Egy nap a városban modul

Gyakorlatilag egy teljes napig tartó tanfolyamról van szó, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy életre keltse a szunnyadó szókincsedet, hogy megtanuld használni azt a tudást, ami eddig csak rendszerezetlenül kavargott a fejedben, hogy meg merj szólalni angolul, miközben úgy megismered Budapestet, mint soha korábban.

Az egy napos modul lényegében egy számtalan helyszínen zajló szerepjáték, amiben te a külföldi turistát alakítod, aki fogalom nélkül látogat Budapestre. Az angol nyelvű idegenvezető körbevisz a városban, olyan helyszínekre jutsz el, hogy magad is meglepődsz, miközben remek játékokban veszel részt, elképesztően jókat eszel-iszol, megismered és megszereted Budapestet, és még a nyelvérzéked is fejlődik, méghozzá ugrásszerűen. 

A csomagot nagy szeretettel és a legjobb szakemberekkel közösen állítottuk össze, ezért az egyszerűen verhetetlen. Az elmúlt hetekben-hónapokban rengeteget tárgyaltunk a számunkra kedves éttermekkel, cukrászdákkal, kereskedőkkel, hogy mindenből a legjobbat kapjátok az alatt az egy nap alatt.

Elmondjuk, mi van a csomagban:

  • A szuper módszerrel megtanulod használni a nyelvtudásodat és bővíted is azt
  • Megismered a város számos izgalmas helyszínét, történetét
  • Remek játékokon keresztül szereted meg Budapestet
  • Olyan ebédet kapsz, hogy örömödben elájulsz
  • Olyan uzsonnában lesz részed, hogy a boldogságtól sírva fakadsz
  • Olyan közlekedési eszközökön járod be a várost, hogy magad is meglepődsz
  • És a nap végén újra meglepődsz: sokkal jobb lesz az angolod, mint amilyennek azt korábban hitted

És a legjobb hír még hátra van: olyan áron állítottuk össze neked a csomagot, hogy az a tartalmához, a nyelvtanfolyamhoz, ételekhez, italokhoz, titkos helyszínekhez képest már-már viccesen alacsony. A teljes program étkezéssel, utazással, idegenvezetővel, belépőkkel, mindennel együtt mindössze

9900 forintba kerül.

Ha érdekel a csomag, itt tudsz meg további részleteket róla, és ha esetleg nemcsak az Egy nap a városban modul érdekel, a Scool oldalán érdemes megnézned a többi tanfolyamot is. Az Egy nap a városban blog-kuponnal ezeket ötszázalékos kedvezménnyel tudod igénybe venni, kattints ide a kedvezményre jogosító kupon letöltéséhez.

És még inkább nézd meg alaposan a programunkat, amit olyan sok szeretettel állítottunk össze nektek. Ha tetszik a projekt, arra kérünk, like-old az írást.

Várunk valamelyik szombaton, hajrá!

· 1 trackback
süti beállítások módosítása