Thaiföld ízeit mindketten szeretjük. Csaba a délkelet-ázsiai ország utcai ételárusainál szerzett tapasztalatokat, szerinte a műanyag székeken, benzinfüstben elfogyasztott utcai kaják gazdagsága többnyire össze sem hasonlítható a drága thai éttermek turistáknak szánt, unalmas kínálatával, én viszont csak Budapesten kerestem eddig a lehetőségeket. Ez leginkább annyit jelentett, hogy sokat jártam a Kis Parázsba.
Tegnap aztán egy új versenyzőt avattak a piacon, a még csak néhány napja működő Padthai wokbarba hívták el a sajtó képviselőit, köztük minket is. Mi azonban cselesen akkor mentünk, amikor legkevésbé vártak minket: másfél órával a sajtótájékoztató előtt. Nem arra voltunk ugyanis kíváncsiak, mivel készülnek nekünk, hanem arra, mit kaptok ti, ha bementek később az esetleges ajánlásunk alapján.
Délután három előtt érkeztünk az Erzsébet tér közelébe, az Október 6. utcába, a bejáratnál pedig rögtön az étlappal szembesültünk (rákattintva nagyít):