Már be van tervezve pár hete, hogy ellátogatok a nemrég nyílt Bors Gasztrobárba a Kazinczy utcában. Eddig csak annyit tudtam a helyről, hogy több mint tíz éves tapasztalttal rendelkező szakácsok nyitották, kábé a leves-bagett vonalon mozognak (így van, mint a Leves.), és a facebookos kommunikációjuk annyira friss, életteli és profi, hogy tanítani lehetne.
Tegnap megint ránéztem a facebookos oldalra, és újra megleptek. És ha valaki azt állítaná, hogy a közösségi oldalon való megjelenés csak mellékes, hát tessék: én emiatt pattantam biciklire. Ilyen fotókat láttam:
Meg ezt a felhívást:
A mai nap !
Limited Edition Baguette !
PA(S)CAL !
Pacal pörkölttel és savanyú almapaprikával turbózott ropogós csoda ! Táblán ne is keressètek !
Ez csak Nektek készült ! :)
Hűha. Pacalos szendvics, ezt ki kell próbálni. Főleg, mert nem szeretem a pacalt. Ezt ki kell próbálni.
A tekeréstől megéhezve értem a helyszínre, a Kazinczy utcának arra a szakaszára, amit eddig csak a Szimpla Kert-Kis Parázs párossal együtt raktároztam el a fejemben, és bíztam abban, hogy a pacal elhozza a triumvirátust. Vagy ha nem a pacal, a leves. Vagy ha nem a leves, a desszert.