English

Egy nap a városban

Támad a pezsgő Magyarországon - ételpárosítások buborékkal

szucsadam 2014 december 09.

Egyre több helyről halljuk - magunk is írtunk már róla -, hogy a pezsgőkultúra egyre inkább feljövőben van Budapesten. Pezsgős bárok nyílnak (a pezsgőzés valódi izgalmait is egy ilyenben tapasztaltam meg annak idején, erről itt olvashattok), ételekhez pezsgőt rendelnek egyre…

Tovább olvasom

A legjobb kenyér nyomában Budapesten: Kézműves Sütőház

szucsadam 2014 december 03.

Mondtam már, hogy ha egy pék súlya egyenesen arányos lenne a kenyereiért mondott hálák számával, akkor a Széll Kálmán tér helyén megnyílna a pokol kapuja? Mondtam? Hát most mondom megint.   A Fény utcai piacon jártam egy tőletek jött ajánlásra (köszönjük Emőkének ez…

Tovább olvasom

Megmondjuk, melyik karácsonyi vásárba érdemes menni Budapesten, és miért

szucsadam 2014 december 01.

A hétvégén többé-kevésbé elindult az adventi vásári szezon, nagyjából az összes tervezett helyen kinyitottak a bódékban fagyoskodó árusok. A szokásos recept, ami mindenhol megtalálható: fém- és fazekasáruk, forró tea, bor és csokoládé, zoknik, kesztyűk, mézeskalács,…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása
Mobil