English

Egy nap a városban

Megnyitotta a második Pékműhelyet Józsi a Bartók Béla úton

szucsadam 2015 április 29.
Címkék: gasztro kenyér pék

Józsit nem kell bemutatni itt a blogon. Ő az, akinek először csak a kakaós csigájával találkoztam egy kisboltban, aztán kinyomoztam az email-címét. Szóval csak nagy nehezen értem el még 2013 elején, akkor még nem is volt saját boltja. Aztán megnyitott a Pékműhely, aztán a…

Tovább olvasom

Kipróbáltam az elfoglalt gasztrósok weboldalkezelőjét, az OpenGastrót

szucsadam 2015 április 29.

Hirdetőnk az OpenGastro, akik időt spórolnak a vendéglátósoknak, akik a weben vagy mobilon jelennének meg, de nem tudják, hogyan. Nemrég jelent meg a poszt, amiben bemutattuk az OpenGastro filozófiáját. Azt, hogy nem feltétlenül van minden vendéglátósnak pénze vagy hangulata…

Tovább olvasom

Retró cukrászda félelmetes pogácsákkal - Rigó Jancsi

szucsadam 2015 április 28.

Voltam pár éve egy borozással egybekötött rigójancsi-kóstoláson, a Hotel Nemzetiben. Azért éppen ott, mert a legenda szerint abban az épületben született meg a desszert. Ott kérte meg a szálloda cukrászát a híres cigányprímás, Rigó János, hogy készítsen egy tortát szerelme,…

Tovább olvasom

Itt van végre a vegán fine dining - Babel Budapest

Elöljáróban: nem vagyok vegán. Még csak vegetáriánus sem. Nincs ételérzékenységem, megeszem a szöget is. Viszont szerintem fontos, hogy ha egy város gasztrokultúrája fejlődik, az kihasson a kínálat minden szegletére. Ezért kezdtem el feltérképezni tavaly a vega (időnként…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása
Mobil