English

Egy nap a városban

Hogyan lehet megkülönböztetni a jó éttermet az izgalmastól?

szucsadam 2019 november 29.
Címkék: gasztro vegán

Tíz év gyakorlata alapján van egy tizenöt-húsz tételből álló csekklistám, amit végigfuttatok a fejemben, ha belépek egy helyre. Muszáj: a fene sem akarja vesztegetni az idejét rossz helyeken, mikor annyi felfedezni váró kincs van a városban. Ebben a listában a bejárat előtti táblák tartalmától…

Tovább olvasom

Ilyen egy életre kelő városrész Budapesten - Vinitus

szucsadam 2019 november 28.
Címkék: gasztro bor városkép

Budapestnek vannak különleges részei, mindig is tudtuk. Én általában a történelmi múlttal bőven rendelkező kerületek, városrészek változatos ízét szeretem, de ezúttal egy olyan környékre látogattam el, ami épp most kel életre. A XI. kerületi raktár- és gyártelep végig a Duna mellett húzódik, a…

Tovább olvasom

Egy olcsó talponálló biokocsma, amit mindenki megérdemel - Léműhely

szucsadam 2019 november 25.

A kelenföldi Bikás park melletti randa üzletközpontban már nem először lepődöm meg. Néhány éve egy amatőr operát hallgattam itt, most meg ittam néhány remek dzsúzt. A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevekért odavagyok. Az bennük a csoda, hogy minél közelebb vagyunk a préseléshez,…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása