English

Egy nap a városban

Budapesttel reklámozza a Debenhams a karácsonyt

Magyarósi Csaba 2013 december 02.

Ha nem tudod, mi az a Debenhams, az se baj: egy idén kétszáz éves, londoni központú divatcégről beszélünk, aminek kábé 29 ezer alkalmazottja van, és ami főleg ruhákat, berendezési tárgyakat meg hasonlókat árul. Voltak már nálunk, kétszer is, mindkétszer súlyos buktával hagyták el az országot, először a kétezres évek elején, aztán idén januárban.

Egy forgatócsoportot viszont a jelek szerint itt hagytak, a 2013-as reklámkampányukhoz készített videóklippet ugyanis nálunk vették fel. Látszanak ilyen-olyan belső terek, lehet tippelgetni, hogy merre járunk, de az tuti, hogy a várban forgattak, meg a Margit-hídnál, meg a Petőfi Sándor utcában.

Máskülönben irtózatos a reklám hangulata, leszámítva a fehérneműs részt, azt jó, csak az meg nem annyira ünnepi. A szó karácsonyi értelmében.

Köszönjük, hogy beküldtétek.

És ha már a főváros, akkor itt a Budapest symphonic flash mobja abból a korból, amikor a bátor férfiak és nők még egy szál pulóverben ki mertek merészkedni a vadonba. Az ötlet egyébként nem eredeti, láttunk már sok hasonlót, de hát húsz éves a Concorde, és ennél sokkal nagyobb hülyeségekre is elkölthette volna a pénzét, miközben a szülinapját ünnepelte:

süti beállítások módosítása