English

Egy nap a városban

Harc az autótolvajok ellen - Fotózz Fekete Ford Fiestát

szucsadam 2013 május 28.

Talán láttátok a facebookos oldalunkon, hogy milyen kellemetlen reggelem volt ma: az ablakból vettük észre Évivel, hogy éjjel ellopták az autónkat. Gyorsak lehettek, senki nem vett észre semmit, nyomok nem maradtak utánuk.

Gyorsan kell tehát cselekednem. Többen is megerősítették, hogy a tolvajok ilyenkor pár napig pihentetik egy parkolóban az autót, és ha tiszta a levegő, érte mennek. Van rá tehát esély, hogy az autónk épp most is ott áll egy paneltömb nagy, forgalmas parkolójában, mondjuk.

Ezért aztán harcot hirdettünk. Pontosabban játékot. Ez arról szól, hogy ti fotóztok fekete Ford Fiestákat Budapesten és környékén, és ezeket elkülditek nekem. Az egyik nyeremény annak jár, aki holnaputánig a legtöbb képet küldi be, ez tehát mindenképp megkapja valaki. Aki viszont rábukkan a mi autónkra, és így mi visszaszerezhetjük azt, 100 ezer forintos fődíjat kap.

fej2_.jpg

A részletes szabályok a játék Facebook-oldalán láthatóak, de ide is bemásolom:

A szabály egyszerű: fotókat várunk, amiken egy-egy fekete Ford Fiestát örökítetek meg. Fontos, hogy:

1. a kép készítésének időpontja 2013.05.28-2013.05.30 közé essen,
2. Budapesten vagy a közvetlenül szomszédos településeken készüljön
3. fekete Ford Fiestát ábrázoljon a 2008-as szériából (a lenti képen látható, melyik ez)
4. jól olvasható legyen a rendszám a fotón
5. írjátok le (utca, házszám), hol készült a kép.

Fontos: a fotókat _ne_ töltsétek fel az oldal falára, mert a rendszámok személyes adatnak minősülnek. Ehelyett küldjétek el a fotókat a blogjatek@gmail.com email címre. Itt számoljuk majd össze, ki hány fotót küldött.

És akkor a nyeremények:

A legtöbb érvényes fotót feltöltő 20.000 forint nyereményt kap!

A Jolly Joker megtalálójának, vagyis annak, aki az LWB 277 rendszámú fekete Ford Fiesta fotóját küldi be, 100.000 forint jutalom jár, ha a fotó alapján az autót megtaláljuk a leírt helyszínen. Ezt az összeget egyébként fotó nélkül is megkapja az, aki bármilyen más módon nyomravezet (több nyomravezető esetén az kapja meg, aki először veszi fel a kapcsolatot velünk).

Induljon a játék. Keressük meg az ellopott autót!

Fontos: a játék véget ér 2013.05.30-án, a beküldött fotókat 2013.05.31-én reggel 9 óráig összeszámoljuk, és ekkor eredményt hirdetünk.

süti beállítások módosítása