English

Egy nap a városban

Budapesten át szívattuk egymást Ádámmal

Magyarósi Csaba 2012 június 22.
Címkék: szórakozás tablet

Van ez a tabletsorozatunk, aminek most az utolsó része következik. Sokat gondolkoztunk azon, miként zárjuk le a történetet, és arra jutottunk, hogy a szokásos sztorizgatós, élményeket felsoroló írás helyett inkább valami egészen speciálisat adunk nektek.

Egy videót.

Nem is akármilyent: a videóban egy versenyt láthattok, ami Ádámmal vívtunk. Összeállítottunk egy négy-négy helyszínből és négy-négy feladatból álló, Budapesten átívelő feladatsort, amit átadtunk egymásnak, ezt kellett teljesíteni. Előírás volt, hogy a problémák megoldásához tableteket kellett használni, de a kütyük mellett az igazi főszereplő természetesen Budapest és azon belül is néhány kedvenc helyünk. Ha már egyszer ilyen játékot szerveztünk, miért ne küldjük egymást oda, ahol mi is szívesen lennénk, nem igaz?

Szóval itt a videó, amiben felidézhetjük egy pillanatra a két napja tomboló kánikulát (bárcsak inkább ma versenyeztünk volna). Használati javaslat: indítás után a jobb alsó sarokban található fogaskerékkel állítsátok át 720p-re a videót, mert igazából úgy élvezhető.

Jó szórakozást:

A videó támogatója a 101elmeny.hu.

süti beállítások módosítása