English

Egy nap a városban

Fiatal amerikai színész dicsérte Budapestet

Magyarósi Csaba 2012 június 02.
Címkék: városkép

A napokban volt a Chernobyl Diaries premierje. A filmben néhány amerikai fiatal megunja a szokásos európai turistaútvonalakat, és úgy dönt, meglátogatja Csernobilt egy extrém túra keretében (ahelyett, hogy inkább az Egy nap a városban tökéletes napját választották volna). Az ilyen körút Ukrajnában szervezetten történik, van idegenvezető, sugárzásmérő, minden, amire szükség lehet. A túraautó azonban lerohad, így a csapat a zónában reked éjszakára is, amikor előkerülnek a mutánsok és elkezdik levadászni a csapatot.

A blogon nem ezért, hanem Jesse McCartney nyilatkozata miatt írunk a filmről. A főszereplő ugyanis a hollywoodi premieren beszélt a budapesti forgatásról, és azt nyilatkozta, hogy az egészben a nálunk töltött napok voltak a legizgalmasabbak.

"Az tetszett a legjobban, hogy eltölthettünk egy kis időt Magyarországon, Budapesten, ami fantasztikus hely. Szórakoztatóbb volt bárminél, de persze volt néhány ijesztő pillanat is, hiszen lényegében számunkra ismeretlen helyen forgattunk" - mondta.

Az nem derült ki, hogy McCartney mitől ijedt meg, talán a szintén nálunk forgató és még mindig nagyon félelmetes Bruce Willistől, de az mindenesetre örömteli, hogy egyre több külföldi híresség áradozik a nálunk töltött időről.

Gondoljunk csak Alice Cooperre, vagy mondjunk Jeremy Ironsra.

Köszönjük Szabolcsi Richárdnak a találatot!

Ha nem érted, mit esznek a külföldiek Budapesten és rá szeretnél csodálkozni a városra úgy, ahogy csak egy turista tud, miközben az angolod egy nap alatt többet fejlődik, mint azt valaha is remélted, jelentkezz az Egy nap a városban blog egynapos túrájára.

süti beállítások módosítása