English

Egy nap a városban

Hamburgerbe kolbász?

Magyarósi Csaba 2012 május 31.
Címkék: gasztro

Amikor megírtuk a nagy hamburgertesztünket tavalyelőtt, nem gondoltuk volna, hogy egyszer majd mi leszünk a "hamburgeres fickók". Főleg, hogy igazából Budapest szerethető, és jellegzetesen hazai arcának minden szegmensére próbálunk odafigyelni, a gasztronómia, azon belül a hamburger és egyébként a gyorséttermi kaják csak részei ennek. Persze az is igaz, hogy annak idején mindent beleadtunk: a toplista elkészítéséhez brutális mennyiségű hamburgert fogyasztottunk el, az összegző írásunkat több mint százezren néztetek meg.

Így aztán érthető, hogy azóta rendszeresen kapunk egy-egy megkeresést, hogy kóstoljuk meg ezt vagy azt a hamburgert, itt és itt. Ha időnk és kedvünk tartja, eleget teszünk az ajánlásnak. Van, hogy a fine dininghoz, van, hogy a féktelen zabáláshoz van kedvünk, és ezt nem félünk bevallani.

Így aztán amikor a McDonald's kért meg minket arra, hogy premier előtt teszteljük a hamburgerüket, elsőre meredeknek tűnt az ajánlat, de volt annyira érdekes az alapanyag, hogy igent mondjuk: a meghívó ugyanis a rostélyos és a kolbászbugrerre szólt, ami így leírva annyira durva, hogy lehetetlen volt nemet mondani.

De a statikus termékfotók helyett beszéljenek a mozgóképek, lássuk, mi lesz abból, ha összeakad a McDonald's egy magyar betyárral:

süti beállítások módosítása