English

Egy nap a városban

A nagy csokoládéfesztiválos nyereményjáték

szucsadam 2011 szeptember 09.
Címkék: nyereményjáték

A Budai Várban már hagyománya van a gasztrofesztiváloknak, most pedig egy új rendezvény indul útjára: az Édes Napok csokoládé- és édességfesztivál szeptember 16-án, és az azt követő két napon. Idén először mutatkozik be a fesztivál, amire meghívják az édességipar nagyjait, a kézműves csokoládé- és édességmanufaktúrákat, a gyártókat, kereskedőket Magyarországról és külföldről.

A kiállítók az ismert és szeretett, kereskedelmi forgalomban megtalálható édességeken kívül bemutathatnak különlegességeket, ritkán látható és élvezhető finomságokat, valamint külön erre az alkalomra készített édességeket is. Itt lesznek a csokoládék „barátai” is, mint a gyümölcsök, magvak, kávé, vanília, vagy akár a szörpök, mézek, de a finom borok és más italok.

Megtalálhatók lesznek az ismert tradicionális színek és formák melyek sok-sok termék esetében megmaradtak, ugyanakkor az édességek világpiacán tapasztalható design forradalom - mely hétköznapjainkban szinte a legszembetűnőbb - igazi esztétikai élménnyel gazdagítják kulináris örömünket.

Na, erre sorsolunk ki köztetek 10 darab belépőt. Aki szeretne részt venni a sorsoláson, az holnap délig lájkolja ezt a posztot a facebookos oldalunkon (fontos, tehát ne itt, a blogon, hanem a Facebookon!!!). A lájkolok között sorsolunk holnap. Hajrá.

süti beállítások módosítása