English

Egy nap a városban

Hilda: grillcsirke újratöltve

Magyarósi Csaba 2017 március 07.
Címkék: gasztro

Nem nagyon vagyok kibékülve a csirkével, sőt, többnyire elég hitvány alapanyagnak tartom. Persze a nagymamám rántott csirkecombjából bármikor bármennyit és az otthoni grillcsirkéből is szívesen, de étteremben sosem jön rám a csirkerendelés, sőt, ha megkérdezi Dóra, hogy mit főzzön ebédre, nincs…

Tovább olvasom

Avalon: fényesre suvickolt szálloda a Bükkben

Magyarósi Csaba 2017 március 04.
Címkék: szórakozás hotel

Eredetileg nem is akartam írni erről a helyről, szóval előre szólok, hogy fotóban elég gyenge lesz az anyag: kizárólag a kajákról készültek saját képek, mert azokról mindig, a többi honlapos, fényesre photoshopolt. Csak miután hazaértünk, kezdtünk el beszélgetni Dórával arról, hogy mégis miért…

Tovább olvasom

Milyen Széll Tamás 2500 forintos rakott krumplija?

Magyarósi Csaba 2017 február 25.
Címkék: gasztro

Hogyhogy milyen? Persze, hogy jó. A 2016-os Bocuse d’Or szakácsverseny szerint Európa legjobb séfje nyit egy éttermet a Belvárosi Piacon. Mégis milyen lenne, ami ott készül, ha nem jó? Ezen a szinten már kihívás valami igazán rosszat enni, Széll Tamásnak valószínűleg minden erejét, idegszálát össze…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása