English

Egy nap a városban

Avalon: fényesre suvickolt szálloda a Bükkben

Magyarósi Csaba 2017 március 04.
Címkék: szórakozás hotel

Eredetileg nem is akartam írni erről a helyről, szóval előre szólok, hogy fotóban elég gyenge lesz az anyag: kizárólag a kajákról készültek saját képek, mert azokról mindig, a többi honlapos, fényesre photoshopolt. Csak miután hazaértünk, kezdtünk el beszélgetni Dórával arról, hogy mégis miért…

Tovább olvasom

Ha egy hely elég régóta van nyitva, még ezt is megengedheti magának

szucsadam 2017 március 01.
Címkék: gasztro városkép

A Farger kávézó Budapest egyik alapintézménye. Köszönheti ezt annak, hogy már több mint tíz éve nyitva van - ritka az ilyen manapság - , és hogy nyáron szinte a Szabadság térre ülhet ki, aki itt kér egy kávét. A tulajdonos, John, amerikai akcentussal beszéli a magyart, ami a túloldalon található…

Tovább olvasom

Egy budapesti vállalkozás beindítása - A kivitelezés

szucsadam 2017 február 28.
Címkék: vállalkozás

Posztsorozatunkban arról írunk, hogyan lehet beindítani egy budapesti vállalkozást. Megmutatjuk, mit kell tenned, hogyan kell tervezned, és mire számíthatsz, ha a fővárosban nyitnál egy új helyet. Akik eddig alkalmazottak voltak, így belelátnak, milyen kockázatokkal jár a vállalkozás, akik pedig…

Tovább olvasom

Mi is magunknak készítettük el a vacsoránkat - Budapest Makery

szucsadam 2017 február 27.
Címkék: gasztro

Nemrég nyílt meg a Budapest Makery, egy do it yourself étterem a Dob utcában. Az ígéret szerint bemész, kiválasztod a vacsorádat, amit alapanyagonként hoznak ki, neked kell megsütni, megfőzni. És ez nem valami okos költségcsökkentés, hogy ne kelljen szakácsra költeni. Ez maga a hely _lényege_.  Mi…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása