English

Egy nap a városban

Így főztünk a nyertesekkel - Egy nap a városban az élménykonyhában

szucsadam 2013 december 06.
Címkék: játék főzés

Néhány hete játékot hirdettünk, amiben budapesti titkos helyekről kértünk tőletek fotókat. Rengeteg pályamunka érkezett, fel is merült, hogy egy külön posztot szentelünk majd a képeknek.

Múlt pénteken zajlott a Nagy Közös Főzés, Kornéllal és Katával a még mindig kihalt Central Passage-ban találkoztunk, több más bloggerrel együtt. Meg persze az est házigazdájával, Mautner Zsófival, aki az Electrolux élménykonyhájában koordinálta a kezünket, és megmutatta, hogyan készítsük el a saját vacsoránkat.

Itt a videó az eseményről:

A mi csapatunkban képviseltették magukat legnagyobb arányban a férfiak, de szerencsére Kata igazi, tapasztalt konyhatündérnek bizonyult, így ő volt a konyhafőnökünk. Végül csak elkészült a sáfrányos-narancsos édesköményleves, az ötfűszeres kacsamell édes-savanyú lencsesalátával, meg persze a csokoládéláva vaníliás mangószósszal.

030.jpg

Szerintem nagyon tehetségesek voltunk, a hibáinkat megpróbáltuk nem észrevenni, és összességében egy jó kis estét töltöttünk el együtt. Köszi, Kata és Kornél, és mindenkinek, aki játszott velünk.

További képek az eseményről a galériánkban:

 

süti beállítások módosítása