English

Egy nap a városban

Nyereményjáték az Egy nap a városban blogon - Egy tökéletes nap

szucsadam 2013 október 14.
Címkék: játék

A hétvégén elértük a Facebookon a 30 ezredik követőt, ami hatalmas szám. Úgyhogy először is: köszönjük!

1393710_658967504148369_1390644850_n.jpg

Aztán beszéltünk Csabával, és úgy éreztük, adnunk kell valamit cserébe azért, hogy ilyen szép nagy társaság jött össze. Nyereményjátékban gondolkoztunk, először eszünkbe jutott az Egy tökéletes nap a városban kezdeményezésünk. Az olvasóink közül sokakat végigkísértünk tavaly a városon a kedvenc helyeinken, az utóbbi időben pedig inkább céges csapatépítőket szerveztünk Budapesten. Arra gondoltunk eleinte, hogy egyikőtöket személyesen végigkísérnénk a városon, bemutatva azokat a helyeket, vendéglátóhelyeket, múzeumokat, kávézókat, amik a mi törzshelyeinkké váltak az elmúlt években.

Aztán eszünkbe jutott: fordítsuk meg a dolgot: egy pillanatra felejtsük el magunkat, és hogy mi merre szoktunk járni. Az olvasóink nyilván ugyanúgy szeretik a várost, vannak kedvenc helyeik, vagy olyan éttermek, amit szívesen kipróbálnának vagy megmutatnának nekünk, olyan szolgáltatások, ahol az élményt megosztanák velünk is.

A nyeremény tehát: egy tökéletes nap szerintetek!

Arra kérünk mindenkit, hogy erre az email-címre küldje el a saját tökéletes budapesti napjának programpontjait. Hol inna kávét, mit kóstolna meg útközben, milyen kiállítást, előadást nézne meg, merre sétálna, mik a kedvenc helyei, ahová betérne, miket próbálna ki. Miről mesélne nekünk útközben, milyen élmények fűzik egyik vagy másik helyhez.

A beküldött leírásokból kiválasztjuk a nekünk legjobban tetsző ötöt, és ezeket megosztjuk veletek: megszavaztatjuk, szerintetek melyik a legjobb. A nyertest ezután megkeressük, és elkísérjük erre a napra - akár a partnerével együtt. Mi fizetjük az összes felmerülő költséget.

A beküldendő terv szabályai:

  • legkorábban délután 2-től legkésőbb este 10-ig (ha egy esti előadás átnyúlik ezen, az természetesen nem baj)
  • a túra költségei maradjanak ésszerű keretek között:) Összeghatárt nem mondunk, úgyis tudjátok, a blogon miket ajánlunk nektek általában. És nyilván senki sem gondolja, hogy Louis Vuitton szőrmeégetéssel és bérelt Porsche összetöréssel érezzük magunkat legjobban Budapesten
  • írj le minél több részletet, hogy lássuk, miért épp oda szeretnél menni velünk. Keltsd fel az érdeklődésünket
  • a tervezeteket 2013. 10. 21-ig küldjétek be, ekkor lezárjuk az urnákat

A kisorsolt tökéletes napról poszt készül, amit szintén kiteszünk a blogra.

A játék tehát szerintünk nagyszerű: mindannyian elmondhatjuk, miért szeretjük a várost. Ezt megoszthatjuk a többiekkel, akik így szintén tuti tippeket kaphatnak. A nyertest (és partnerét) elkísérjük az úton, szükség esetén megszervezzük az egyes állomásokon a programot, fizetjük a nap költségét, jól érezzük magunkat, eszünk-iszunk-dínom-dánom.

A játék tehát indul, egy hétig gyűjtjük az ötleteket. Ide küldjétek el, ti mire használnátok ki a rendelkezésre álló időt, hogy egy tartalmas, élvezetes napot töltsetek el a városban.

süti beállítások módosítása