English

Egy nap a városban

Nyereményt ér a szórakozóhelyek látogatása - Pubhunter

szucsadam 2013 április 10.

E heti hirdetőnk a Pubhunter, akik egy nyereményjátékra invitálják az aktív okostelefon-használókat.

Talán emlékeztek még, kábé egy hónapja írtunk a Pubhunter alkalmazásról. Ez egy ingyenes program okostelefonokra, aminek a segítségével a városban járva megtalálhatjuk a legközelebbi kocsmákat/szórakozóhelyeket, italakciókat, partihelyszíneket. A budapesti éjszakai élet új szereplői ugyanis szinte egymás után nőnek ki a földből, ezzel az alkalmazással pedig nemcsak ezekről szerezhetünk tudomást, de a régi, jól bevált helyeket is megtaláljuk. Több mint 1600 szórakozóhely található az adatbázisban, ebből kábé ezer csak a fővárosból.

pubhunter_app.jpg

Egy ilyen alkalmazás viszont csak akkor lehet életképes és ingyenes (vagyis akkor tud promócióból szerezni pénzt a fenntartásához), ha sokan használják, és a közösség aktív. Feltölt új helyeket, értékeli a fent lévőket, becsekkol a söntések vagy épp a bárpult mellől.

Épp ezért a program készítői mától nyereményjátékot hirdetnek: díjat sorsolnak ki azok között, akik gyakran becsekkolnak az egyes helyszínekről. Három héten keresztül ugyanis (április 10 - május 1) verseny zajlik az alkalmazáson belül, minden héten a legtöbbet becsekkoló felhasználó nyer egy Balaton Sound bérletet. A többi (legalább egyszer becsekkoló) versenyző között pedig 3 db SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) bérletet sorsolnak ki.

Screen Shot 2013-04-10 at 9.56.23 AM.png

És itt nem állnak meg. Ősszel várható továbbá egy csoportos, egyetemek közötti becsekkolási verseny is, ahol a felhasználók a profiloldalukon megadott felsőoktatási intézmény számára gyűjtenek pontot. A győztes egyetem közösségének számára bulit szerveznek a PubHunter készítői. Erről és más hasonló eseményekről a PubHunter Facebook oldalán lehet értesülni. Becsekkolni pedig a versenyektől függetlenül is érdemes, hiszen PubHunter érme jár a bejelentkezésekért (a pontos szám a profiloldalon követhető), amelyekkel később nagyobb kedvezményeket lehet vásárolni.

Az aktivitás tehát közös érdek. Ha értékeljük a helyeket, feltöltjük a kedvenceinket, vagyis használjuk a programot, akkor a közösség összerak magának egy együttes erővel összehozott, valódi eligazodást nyújtó programot. A várost járó, szomjas emberek emiatt rendkívül hálásak.

Mától pedig indul az első heti nyereményjáték.

A verseny Facebook-oldala itt található, a verseny szabályzatát itt olvashatjátok.

süti beállítások módosítása