English

Egy nap a városban

Csapatmeetingelni akarsz egy kávézóban? Ne keress tovább! - Kalitka

szucsadam 2019 október 08.

Az Én Menő Lakásom csapata rendszeresen összejár egy-egy budapesti reggelizős helyen, hogy jól átbeszéljük az elmúlt hónap történéseit, tapasztalatait. Nincs nagy igényünk, csak hogy legyen a központban, ne üvöltsön a zene, legyen egy nagy asztal, vagy össze lehessen tolni több kisebbet, és általában ne nagyon zavarjanak minket. Meg tudjunk reggelizni, kávézni.

Eleinte a Madách téri Konyha volt a főhadiszállás, ami aztán elkezdett később nyitni, így átmenetileg, nyáron a Lisboa Pastry kiülős asztalaihoz vonultunk. Innen a következő állomás a Vöröskereszt kávézója, az Empathy lett volna, mert itt is van egy hatalmas asztal, ezzel csak az volt a bajom, hogy a szembenülők elég távol lennének egymástól, kiabálni kellene.

Aztán átmentem az Arany János utcai metrómegálló másik oldalára, és megtaláltam a nemrég nyitott Kalitkát. Aminek a neve azért vicces, mert az épülettömb másik felén a Fagel nyílt nemrég, ami meg madarat jelent.

Belépéskor rögtön érezzük, hogy nem a megszokott közegben vagyunk. Egy kényelmes kanapé fogad, szemben a pulttal. Jó kezdet, kétszemélyes meetingekre, coach-olásra kiváló. Ha jobban körbenézünk, még érdekesebb lesz az egész, a falon ugyanis kissé riasztó műalkotások láthatóak, hátul egy csomó cipőt és ruhát lehet kapni (főleg a szexi, vékony, laza 50-es városi nők ruhatára). Egy kávézó és kiállítótér és ruhabolt, értem.

dsc08800_1.JPG

Megkérdeztem, hogy jöhetnénk-e ide csapatmegbeszélésre. Persze, nagyon készségesen kérdezték, hogy

kivetíteni is akarunk?

Öööö, nem. Azt is lehet? Persze - jött a válasz. Megoldják. Végül a megadott időpontban vártak minket, összetolt asztalokkal.

Sokfunkciós tehát a tér, és nincsenek sokan, sem a zene, sem a vendégsereg nem fog zavarni minket. A reggelik jók, a rántotta és a lecsó kiváló indítás. A kávéjuk nem jó, de azért tűrhető. Mi itt leszünk havonta a csapattal, mert ennél jobbat a központban nem tudunk egyelőre.

Kalitka
Cím: 1054 Budapest Vadász utca 10.

süti beállítások módosítása