English

Egy nap a városban

Másodszor is kitaláltuk, hogyan lakjon jól minden gyerek, minden nap

szucsadam 2016 november 25.
Címkék: város hőse

A Város Hőse kezdeményezést azért találtuk ki, hogy megoldjuk annak a 20 ezer éhes gyereknek a problémáját, akiknek sokszor kell korgó gyomorra ébredniük. A város hőseinek köszönhetően mára már több száz gyerek kap ételt országszerte, és egy picit tettünk a jobb világért magunk körül. Ott, ahová el sem látunk egyébként, zsákfalvakban, nem is olyan távoli városok döngölt padlós házaiban.

A Város Hőséről itt olvashatsz bővebben.

De azt látjuk, hogy a Város Hősei ugyan megtesznek mindent, hogy segítsenek a gyerekeknek - és ezért nagy köszönet, sapkalengetés és taps nekik - , mégsincsenek annyian, hogy mind a 20 ezer gyereket etethesse a Gyermekétkeztetési Alapítvány. De még a felét sem. Még a hatodát sem.

Úgyhogy újra ki kellett találnunk, mit tegyünk. És arra jutottunk, hogy talán ha a leendő Város Hőseinek a munkáltatójuk kedvezményes cafeteria rendszerben ajánlaná fel a Város Hőse tagságot, akkor elérnénk több embert, és hatékonyabbá tennénk az egész ügymenetet. Ezért aztán előadást tartottam az ötletünkről a nemrég megrendezett HR Festen. Íme a felvétel erről (mint látjátok, nem vagyok egy kiváló előadó)

Ha a tíz legnagyobb magyar foglalkoztató felajánlaná a tagságot a dolgozóknak, és csak minden nyolcadik ember élne vele, kész, vége, felszámoltuk a gyermekéhezést.

Nem lenne fantasztikus érzés? Hogy a közösség képes erre? Miközben a jótékonyságra szánt pénzt kedvezmény formájában visszakaphatja egy rakás budapesti helyen?

Ha úgy gondolod, ez remek lenne, akkor kérlek, hogy küldd át ezt a posztot a HR-vezetőnek, a céges döntéshozónak. Oldjuk meg együtt, hogy jusson étel minden gyereknek, és hogy a városban sétálva, beugorva egy kajára mindig tudd,

te vagy a Város Hőse.

Akit érdekel a dolog, keresse Vivent, a Város Hőse HR Angyalát a részletek miatt.a vivien@egynapavarosban.hu email-címen

süti beállítások módosítása