English

Egy nap a városban

Gyereket csinál 20 RED-esből a Vodafone

Hirdető 2016 május 26.
Címkék: hirdetés

Disclaimer: A Vodafone az Egy nap a városban blog hirdetője és ez most egy hirdetés.

Azóta tudjuk, hogy milyen jó RED-esnek lenni, amióta a Vodafone-nal közösen készítjük a nyaralós videókat. Az előfizetők ugye kívánhatnak egyet, amikor a RED-hez csatlakoznak és ezeknek a kívánságoknak egy részét a Voda teljesíti. Mi akkor kerülünk a képbe, amikor valaki nyaralást kér: tavaly már elvittük a szerencsés nyerteseket Rómába, Firenzébe, Madridba, Londonba, Párizsba és a Mikuláshoz, hogy aztán egy-egy videót is készítsünk a túrákról, idén meg pont a héten volt a második évad premierje Barcelonával:

 

Na de a Voda nemcsak nyaralásos kívánságokat teljesít, hanem mindenfélét, most hétvégén, gyereknap alkalmából például meghívtak húsz redest a Gellért fürdő egykori gyerekstrandjára, a Pagonyba, ahol a medencébe borítottak 40 ezer labdát, hogy a nyertesek megint kicsinek érezhessék magukat.

De a móka nemcsak arról szól majd a 20 nyertesnek és fejenként öt kísérőjüknek, hogy végre megint fogalom nélkül szórakozhatnak a labdák közt (egyébként ez is őrült jó, én ha a lányommal játszóházba megyek, rendszeresen beugrok a labdamedencékbe, és amikor kérdőn néznek rám az alkalmazottak, mindig a gyerekre mutogatok, hogy ő követelte), de a medencében ott vannak elrejtve ajándékok is: a nyertesek kívánságai.

image001.jpg

Reméljük, senki nem kérte Monica Belluccit vagy Ryan Goslingot, mert béna lenne előhúzni a hullájukat a labdahegy alól, de mindenféle más jópofaság felbukkanása tökéletesen elképzelhető.

Ha valami csoda történik, arról beszámolunk, ha nem, akkor meg várjátok a nyaralós videók következő epizódját jövő héten, még mindig Barcelonából! És ha arra jártok, nézzetek be ti is egy bambira a Pagonyba!

süti beállítások módosítása