English

Egy nap a városban

Döntsük el végre: milyen legyen a könyvünk borítója?

szucsadam 2015 október 30.
Címkék: könyv

Egy nagy bejelentéssel kezdeném a posztot:

idén karácsonyra már kérhetitek a fa alá az Egy nap a városban blog saját könyvét, az Egy hét a városbant!

Most nem részletezem a könyv tartalmát (megteszi helyettünk az Alexandra Könyvjelző az e havi számban, regisztrált törzsvásárlóknak ingyenes, keressétek az Alexandra üzletekben), a lényeg, hogy megpróbáltuk belesűríteni öt év legjobb pillanatait kétszáz oldalba. Megtudhatod, mit érdemes csinálni a városban egy téli napon, mit, ha egy külföldi ismerőst látsz vendégül tavasszal, és mit, ha ősszel egedül vágsz neki a városnak.

Megpróbáltuk megmutatni, milyen is Budapest 2015-ben. Hátralépve, távolról, úgy, hogy évtizedek múlva, ha elolvassuk a könyvet, eszünkbe jusson minden.

Most viszont a segítségeteket kérnénk. Nem tudjuk ugyanis eldönteni, milyen legyen a könyv borítója. Van két esélyes befutó, megszavaztattuk már az ismerőseinkkel a dolgot, azonban a ti véleményetekre is kíváncsiak  vagyunk. Hiszen nektek írtuk a könyvet!

Nem ígérhetjük, hogy az a borító valósul meg, amit itt kiválasztunk - és lehet, hogy még módosul is a végleges forma előtt -, de mi a ti választásotokat, indoklásotokat képviseljük majd, és tényleg szeretnénk tudni, mit gondoltok.

Szóval kérünk titeket, hogy szavazzatok, melyik borítót szeretnétek jobban látni a kirakatban, melyik adja szerintetek vissza jobban, milyenek is vagyunk mi. A szavazógombot a képek alatt találjátok, kommentben pedig megírhatjátok az indoklást. Előre is köszönjük.

1. verzió

egy_het_a_varosban_b1_1.jpg

2. verzió

egy_het_a_varosban_b1_2.jpg

 

süti beállítások módosítása