English

Egy nap a városban

Kinyílt az Erzsébet tér magenta színű doboza

simon mondja 2015 augusztus 23.
Címkék: hirdető

Tegnap írtunk arról, hogy a Telekom városi aktivitásba kezdett az Erzsébet téren. Egy kiselefánt méretű dobozt helyeztek el az Akvárium előtt, amiből ma négy órától mindenféle különös meglepetés fut majd ki. Egész sokan összeverődtek a korlátoknál és az asztaloknál, amivel újra bizonyítást nyert:

a budapestiek szeretik a meglepetést.

A turisták meg még jobban, természetesen.

p1290519.JPG

p1290538.JPG

A fellépők sora idáig meglepetés volt, és... nagyjából most is az. De legalább már láttam pár ajtónyitást, úgyhogy tudok nektek referálni. Négy órakor egy hatalmas héliumos lufit (kiselefánt-fej méretűt) fújtak fel, majd engedtek fel az égbe.

p1290530.JPG

Közben a sűrítettlevegő-fúvókák párszor rám hozták a frászt, amivel valójában csak azt próbálták meg elérni, hogy nézzek a kijelzőre. A hatalmas monitorok ugyanis elkezdték ontani az utasításokat, kijelentették: négy emberre van szükség ahhoz, hogy az ajtó újra kinyíljon.

p1290544.JPG

A bejárat előtt pedig a földön ezt láthattuk:

p1290545.JPG

Végül sikerült összeállni négy embernek, akik Lara Croftot meghazudtoló ügyességgel ráálltak a platformokra. Kijöttek a majorette-es lányok, nem sokkal később pedig hófehérbe öltözött néptáncosok ropták country-val kevert pazján mulatósra.

p1290551.JPG

p1290558.JPG

Egyébként hogy kicsit spoilerezzek: nemsokára Korda Gyuri és bájos neje lép fel, de az igazi nagyprodukció este fél héttől várható. Annyit elárulok, hogy a zenekar nevében Barbie-kat is találunk, a kockából azonban egy darab sem lép majd elő. Inkább ők:

hang-ar_anna_the_barbies_koncert.jpeg

Kép forrása: Wikipedia

update:

p1290569.JPG

Megérkeztek az ajándékok is: először vagy száz darab magenta színű labda borult ki az ajtón, nem sokkal később pedig nyalókákat osztogattak. Ezután már a gyerekek is értették, hogy ennek a fele sem tréfa, ezért elkezdtek odagyűlni a bejárat elé, hogy legközelebb tutira kapjanak valamit. Erre mi volt a következő ajándék?

p1290587.JPG

Klárika egy percet sem öregedett. Gyuri mintha kicsit fiatalodott volna.

Akik az örökifjú házaspár fellépése után bevállalós volt, és ráállt a bejáratot kinyitó kockákra, azoknak az ajtó kiugró mágus gy-egy tabletet varázsolt a kezébe. Aztán pedig jött az Anna & the Barbies.

p1290597.JPG

Nem volt túl hosszú fellépés, Pásztor Anna bizarr módon vonzó outfitjének előkészítése bővel több időt vett igénybe. De zúztak egyet, és ekkorra már az Akvárium környéke erősen megtelt.

Ez volt a Telekom meglepetéskockája Budapestnek. A LED-fal itt marad továbbra is, legalábbis éjszakáig biztosan, de mostantól sajnos nem ugrik elő belőle semmilyen meglepetés.

Disclaimer: a Magyar Telekom az Egy nap a városban blog hirdetője.

süti beállítások módosítása