English

Egy nap a városban

Menő budapesti lakások: praktikusan modern és romantikusan hagyományos olcsón

Magyarósi Csaba 2015 augusztus 12.
Címkék: lakásbemutató

Ildikóval pont egy éve kezdtünk el levelezni arról, hogy bemutatnánk a lakását a blogon, mert a beküldött képek alapján szuper kis kéglit rendeztek be maguknak a Hunyadi tér környékén. De nemcsak nekem tetszett, hanem a külföldi vendégeknek is, az Airbnb-n ugyanis olyan jó foglaltsággal működnek, hogy szinte alig lehetett szabad időpontot találni, amikor nem kellett brit, vagy francia turisták közt alkalmatlankodni a fényképezőmmel (apropó: ha van neked is menő lakásod, és szerepelnél a sorozatba, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre).

Most viszont összejött végre a találkozó, becserkésztük a lakást.

Ami egyszerűen szenzációs helyen van, a Hunyadi tér Budapest egyik legszínesebb, legizgalmasabb környéke, ami úgy lerobbant, hogy közben szerethető, úgy külváros, hogy közben belváros, úgy van tele mindenféle emberrel, hogy mégis be mersz merészkedni sötétedés után is. És ott van a szuper piac, aminek megint csak semmihez sem hasonlítható a hangulata, a sarkon meg a Kerkyra ételbár, akik olyan gyrosszendvicset készítenek, mint senki a városban.

dsc07216_jpg_1280.jpg

dsc07220_jpg_1280_1.jpg

dsc07221_jpg_1280.jpg

dsc07215_jpg_1280.jpg

Szóval a lakás: Ildikó apránként kezdte el átalakítani, először a fürdőt és a konyhát fejezte be, jó tíz éve, ami meg is látszik, ez a rész kevésbé fancy, mint a többi. Mármint a többi, ami a nappali, és ami tényleg hihetetlenül jó lett.

kicsi09_1280.jpg

Értitek, innen indultunk:

dscf2984_jpg_1280.jpg

dscf3016_jpg_1280.jpg

És ide jutottunk:

kicsi15_1280.jpg

Amikor Ildikó kiköltözött innen férjével, Andrissal, elhatározták, hogy befektetési céllal megtartják a lakást, és ennek megfelelően kezdik el pimpelni. És tök jól haladtak: apránként, de lefestették a hatalmas, nagy belmagasságú szobát, aztán a parketta is fehér lett, szerintem megtalálták a létező legjobb szőnyeget, amit ehhez az összeállításhoz lehetett, raklapokra készítettek egy ágyat, aminek a fejrészénél egy falmintában vezették el a lámpák kábeleit, vettek néhány ikeás bútort, majd ezeket ellensúlyozandó néhány régebbi lomot, amik fantasztikusan mutatnak egymás mellett, mert a kégli egyszerre tűnik modernnek, praktikusnak és mindenféle családi történetekkel átszőtt otthonnak.

Nézzétek meg az összes képet a galériában (fotó: Tuba Zoltán) :

 

A legjobban persze a fotel tetszett, az világbajnok!

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, a legmegbízhatóbb, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Én menő lakásom projektet, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. Atillát is. És megnézheted az esettanulmányokat is, ami alapján nagyjából kiszámíthatod, hogy mennyibe kerülne neked a felújítás.

süti beállítások módosítása