English

Egy nap a városban

Egy rakás újdonság az Egy nap a városban blogon!

Magyarósi Csaba 2015 április 30.

Idén lesz ötéves az Egy nap a városban blog, öt éve keressük fel és értékeljük nektek a legjobb helyeket szinte mindig észrevétlenül érkezve, és ugyanúgy távozva, a kettő közt meg tesztelve és fizetve.

Nem is gondolnátok, hogy milyen kevés blog működik így Magyarországon.

Na de: a lényeg, hogy körülbelül egy éve indítottunk egy rakás jópofa fejlesztést, és ezek tökre nem előre kiszámítva, de nagyjából egyszerre fognak beérni: alig néhány hónapos különbséggel elérhető lesz mindegyik.

Viszont nem akarjuk megvárni, amíg az utolsó is befut, szóval a már meglévőket elérhetővé tettük az oldalon, hogy használatba vehessétek, amit lehet.

A titok ott van eldugva a logótól jobbra, ezek mögött a gombok mögött:

screen_shot_2015-04-30_at_12_29_28.png

A Túrák mögött a csapatépítő ajánlatainkat érhetitek el, ha csapat, Budapest és eredeti ötlet, akkor kattints oda, jó lesz.

Aztán jön a Meglepetés gomb: ennek az elhelyezésével felkészültünk egy olyan új szolgáltatásra, a Város hősére, ami várhatóan májusban startol, és amire büszkébbek vagyunk, mint eddig bármire. Szerintünk imádni fogjátok, mert olyan lehetőséget ad a kezetekbe, amire korábban még sosem gondoltatok. Spoiler: a gomb mögé kerülő funkciótól  sokkal jobban érzitek majd magatokat a bőrötökben.

A következő gomb a Lakás, emögött a közelmúltban elindított, Menő lakásom szolgáltatás leírása található: ha olyan szép otthont szeretnél, amilyeneket a blog egyik legnépszerűbb sorozatában szoktunk bemutatni, kattints és a kedvenc belsőépítészeinkből és a legmegbízhatóbb építésszervezőből álló csapatunk segíteni fog neked.

A Rólunk menüpont meg csak egy rólunk menüpont.

De: van ott egy új zászló is, a brit: elindult ugyanis az Egy nap a városban angol nyelvű oldala (ez meg itt hozzá a facebook). Elindult már többször, váltott csapattal, de sosem tudott rendszeressé válni a fordítás, ezért nem is nagyon beszéltünk róla. Nemrég azonban összeálltunk a Helpers-szel, akik fantasztikus minőségben készítik el a cikkeink angol nyelvű verzióit: jobbak, mint az eredetiek. Egyelőre csak a korábbi anyagok fordítása készült el, de jövő héttől az aktuálisan felkerülő cikkekből is lesz angol verzió egy-két nap késéssel, szóval ha egy külföldi ismerősödnek akarod megmutatni, hogy mit érdemes megnézni Budapesten, és egy olyan oldalról akarod küldeni a linket, amelyik az olvasóit, és nem az éttermeket akarja kiszolgálni, bele lehet csapni a lecsóba.

Elsőre ennyi. Egy hónapon belül aktivizálódik a Meglepetés menüpont, ami fantasztikus lesz, ráadásul akkor mindjárt két nagy bejelentést is teszünk, de az év során még számos őrületes dolog várható.

A terveink szerint az ötödik évünk lesz messze a legjobb. Köszönjük, hogy ennyien vagytok velünk, nagyon lelkesen igyekszünk megszolgálni a bizalmat.

süti beállítások módosítása