English

Egy nap a városban

Frissítettük a hamburgeres toplistánkat

szucsadam 2013 október 30.
Címkék: gasztro hamburger

Talán még emlékeztek: 2010-ben megnéztük, hol adják Budapest legjobb hamburgerét. Megtaláltuk: a Ring messze kiemelkedett a mezőnyből, már akkor olyan kísérletezést és szakértelmet hozva el a város burgervilágába, amire kevés példát láthattunk.

De nem volt könnyű rátalálni. Maratoni túra volt, legalább két marhát elfogyasztottunk Csabával, fejenként. Aztán az elmúlt három évben többször is írtunk hamburgerekről külön posztokban, nem véletlenül: javában átment rajtunk egy streetfood-forradalom, sőt még mindig tart, és a 2010-ben összeállított, néha foltozgatott lista kezdett elavulttá válni.

magic.JPG

Egyébként is rendkívül népszerű volt a poszt: három év alatt csaknem 190 ezer alkalommal néztetek rá, hogy megtudjátok, hová érdemes elmenni, ha érlelt marhát ennétek két fél zsemle között.

Így aztán úgy gondoltuk, frissítjük a listát. Van, aki lejjebb csúszott, van, aki feljebb emelkedett, és akadt egy rakás új jelentkező is. És a koronát is másnak adjuk, mint eddig. Ami változatlan: ugyanott éritek el most is a legjobb hamburgerek toplistát, ahol eddig. Mégpedig:

Ha szeretnéd megnézni, szerintünk mik a legjobb hamburgerezők a városban, kattints tehát ide, és megtudod.

olympus posztala_3.jpg

süti beállítások módosítása