English

Egy nap a városban

Holnaptól a nők vannak a középpontban - Csupa Nő

Hirdető 2013 szeptember 04.

E heti hirdetőink a Csupa Nő rendezvény szervezői, akik egyedülálló kiállítással és vásárral készülnek - hölgyeknek.

Igazából az a fura, hogy eddig nem terjedtek el a Csupa Nőhöz hasonló rendezvények. Mert ugye általában tematizált eseményekre járunk el, hol gasztronómiai, hol kulturális vagy lakberendezéssel foglalkozó vásárra, ahol a hölgyek és az urak számának eloszlása közel állandó. Vannak aztán olyan kiállítások, ahová inkább férfiak járnak el, de ezek nyilvánvalóan undorító kéjpartik, leginkább.

A Csupa Nő rendezvény azonban a hölgyeket célozza meg. A szervezők szándéka szerint megpróbálnak válaszokat adni a "hétköznapok során felmerülő kérdésekre", olyan témákkal és úgy tálalva, ahogy nekik a legjobb, ahogy ők akarják ezeket befogadni. A rendezvény hat, a nők többségét leginkább foglalkoztató téma köré épül: életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek. Minden témának egy vagy több moderátora lesz, akik több színpadon beszélgetnek érdekes emberekkel, mutatnak be izgalmas dolgokat, vonják be a közönséget egy közösségi élménybe.

tunderlany.jpg

A nagyszínpadon például Tatár Csilla házigazda az Infinity design képviselőjével bemutatja, hogyan készülhetnek izgalmas táskák hulladékból. Egy másik alkalommal Lakatos Márk vezetésével egy hölgyet "alakítanak át" a színpadon, bemutatva, mikre kell odafigyelni az egyéni stílus kialakításánál.

A Légy egészséges! szekcióban a nőgyógyászati problémáktól kezdve a plasztikai műtéteken át a családközpontú szülésig mindenféle témákat érintenek meghívott orvosokkal, de az is kiderül, hogy milyen pozitív hatása lehet, ha az ember aktívan zenél otthon. Anélkül persze, hogy különösebben sok időt töltene el a zenetanulással. Itt megszólal Presser Gábor, Ákos és Gesztesi Károly is.

Közben a női lélek titkait boncolgatják egy másik helyszínen, míg megint máshol női gasztrobloggerek mutatják be, mit lehet kezdeni a hűtőben található maradékokkal, mit tudnak összehozni úgy, hogy a nézők választják ki az alapanyagokat. Az Otthonszínpad eközben számomra új kategóriát nyit: "varróshow"-n ismerhetik meg a résztvevők, hogyan dobhatják fel egyszerűen az otthonukat, akár a régi bútorok tuningolásával.

A szervezők persze nem azt várják, hogy a hölgyek csütörtöktől vasárnapig otthon hagyják a családot: gyerek- és pasimegőrzővel is készültek, mindkét helyszínen remek játékokkal, utóbbinál pókerrel, csocsóval, bowlinggal, tuning autó tesztvezetéssel, elektromos dobolási versennyel és hasonló nyalánkságokkal.

Jól mutatja a Csupa Nő rendezvény erejét, hogy 30 ezer látogatóra számítanak a Hungexpo területén, amit a népszerű magyar hírességek felvonultatásával biztosítanak be: ott lesz többek között Ákos, Presser Gábor, Mező Misi, Gesztesi Károly, Gubás Gabi, Farkasházy Réka, Soma, Lakatos Márk, McMenemy Márk, Segal Viktor, Hegyi Barbara, Oravecz Nóra, Andor Éva, Várkonyi Andrea, Papp Gergő, Váci Gergő, Tatár Csilla, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Gombos Edina.

Ezen a hétvégén tehát a nők lesznek a középpontban.

A jegyárakat itt találjátok, a részletes programokat itt, az esemény Facebook-oldala pedig folyamatosan frissül.

Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked!
Cím: Hungexpo, Budapest, 1101 Albertirsai út 10.
Időpont: 2013.09.05-2013.09.08

süti beállítások módosítása