English

Egy nap a városban

A legjobb helyek a Balatonon is - I love Balaton

szucsadam 2013 június 14.
Címkék: ajánló balaton

Három éve fut már az Egy nap a városban blog, azóta több mint ezer írásban mutattuk be nektek a legjobb budapesti helyeket, éttermeket, kocsmákat és programokat. Ez remek hír, de mi van nyáron, amikor a Balatonra mentek és ott próbáljátok a legszórakoztatóbban eltölteni a szabadidőtöket?

Óriási mázli, hogy már erre is van megoldás!

Csaba ugyanis közel egy éve felkérést kapott egy hatalmas munkára: néhány remek szerzővel összeállva elkezdte felkutatni a legjobb helyeket a Balaton közelében, hogy ott se kelljen zavartan vakarni a fejeteket, ha egy jó programra vágytok, vagy csak egy jót akartok enni. Az I love Balaton főszerkesztőjeként tehát nekiállt elválasztani a búzát az ocsútól a Balatonnál, pont úgy, ahogy Budapesten is tesszük.

Volt munka bőven, hiszen tudjuk, hogy a Balaton nem a minőségi szolgáltatásokról és a jó ár-érték-arányú helyekről szól. Több száz helyszín felkeresése és kipróbálása után egy nap elém állt, és azt mondta: eddig alábecsülte a Balatont. Most már ő is biztos abban, hogy heteket lehet eltölteni a tó partján úgy, hogy csupa kellemes élménnyel találkozunk.

kep.png

A harcot tehát megvívta, megvívták helyettünk: átkattintva az I love Balatonra, a teszteket, híreket olvasva meg lehet találni a legjobb helyeket a nyaraláshoz, akármelyik részére megyünk a tónak. Ha jó szállodát keresel, ha rendes lángost akarsz enni, ha színvonalas borbárra, étteremre vágysz, esőprogramokkal ismerkednél, érdekel, hogy milyen egy jó szexpanoptikum, kalandpark, milyenek a legújabb, minőségi éttermek, vagy egy római kori villa, szóval ha kiválóan akarod érezni magad, irány az I love Balaton.

Az üzem néhány hete már teljes gőzzel folyik egyébként Csaba elmondása szerint, minden nap legalább két olyan cikket olvashattok, mint amilyennel itt a blogon szoktatok találkozni. Aztán persze lesznek toplisták, okosmobilos alkalmazások, csupa olyan cucc, amire szükséged lehet a tökéletes balatoni nyaraláshoz.

Ha tehát érdekelnek a legmenőbb balatoni helyek, javaslom I love Balaton 410 ezres facebookos csoportját, de Csaba azt üzeni, még jobb lenne, ha minden nap megnéznétek a portálon, milyen élményeket osztanak meg veletek - mert a Facebook ugye vagy megmutatja nektek a legújabb írásokat, vagy nem.

Én legalábbis ezt teszem majd a balatoni nyár előtt. Vagy felhívom Csabát a helyszínen és személyre szabott tanácsadást kérek, mert az nekem JÁR.

süti beállítások módosítása