English

Egy nap a városban

Itt is dolgozhatsz: Antique café

Magyarósi Csaba 2013 április 22.

Mostanában elkezdtem feltérképezni azokat a helyeket, ahonnan laptoppal is lehet dolgozni. Főleg olyan kávézókat keresek, amik a belvárosban vannak, hiszen szinte egész nap ott van dolgom. De az Antique a Szépművészeti mellett van, ami remekül jön, ha nap közben egyébként beugranál a múzeumba. Most épp ez utóbbi volt soron, szóval megnéztem a helyet, ahol néhány évvel ezelőtt hasonló célból már jártam.

P1210559.JPG

Az elhelyezkedés az ördögi terveim megvalósítása szempontjából remek, hiszen ennél semmi sincs közelebb a múzeumhoz. A beltér fura ezzel az oda nem passzoló darabokkal megtört klasszikus stílussal, mégis, jó a hangulata a belső termeknek.

P1210551.JPG

A kínálat átlagos: van mindenféle kávé, ezek az iható-jó-vonalon mozognak, és ez igaz a péksüteményekre is, amik semmiféle hisztériás rohamot nem fognak előidézni. A személyzet viselkedése is elég lehangoló, amikor legutóbb náluk jártam, az unott pincérnő legszívesebben lerúgott volna, amiért kértem tőle egy bögre teát.

P1210556.JPG

P1210557.JPG

Van ingyenes wifi is, de nem villámgyors, sőt, az elérhető két megabit inkább gyászos, de a legalapvetőbb munkákhoz elég. További probléma, már munkaszempontból, hogy az asztal magasan van, így laptopozni lehetetlen rajta, viszont a kanapé pont akkora, hogy oldalra fordulva kényelmesen ki tudod rajta nyújtani a lábad, és így már a gépnek is van helye.

P1210554.JPG

Az árak nem alacsonyak 550-be kerül egy tea, de erre rájön a kötelező 12,5 százalékos szervizdíj, amit mondanom sem kell, hogy nem volt kedvem kifizetni az unott Kungfu Pandának, és főleg szomorú, hogy így már 620 forintba kerül egy tea. Drága.

P1210552.JPG

Jobban átgondolva az Antique elég közepes minőséget és kiszolgálást nyújt az átlagnál magasabb áron, de a hangulat és a Szépművészeti, meg a Városliget közelsége miatt így is ajánlható.

Antique café
Budapest
Dózsa György út 96.

süti beállítások módosítása