English

Egy nap a városban

Végre itt a szexturkáló!

Magyarósi Csaba 2013 április 15.
Címkék: budapest pornó

Figyelem! Ez az írás egy szexturkálóról szól. Csak az olvasson tovább, aki nem fél attól, amit bent találtunk!

Ha tudnátok, mennyi ideje szemezek ezzel a bejárattal:

P1210512.JPG

Valami egészen mélyről jövő, ösztönös perverziót vált ki az emberből, amikor egymás mellett látja a szex és a turkáló szavakat. Mintha valaki emberburgert árulna, vagy barátságos kivégzést, hiszed is, meg nem is.

Valójában persze egyáltalán nem könnyű azt hinni, hogy egy szexturkáló lehet jó. De piszkálja a fantáziádat, mert mi lehet odabent? Néhány kidobott műpöcs? Elhasznált óvszerek? Egy fergeteges buli alatt túlságosan kitágított szilikonvagina? Ezernyi kérdés, de az elmúlt egy évben, mióta felfedeztem a helyet, nem tudta legyőzni az kiváncsiságom az ellenállást.

Na de most. A napokban gondolkozás nélkül rámarkoltam a kilincsre és beléptem a HELYRE.

Szóval odabent egyáltalán nincsenek olyan izgalmak, mint amikre a név alapján számítasz. Vannak ugyan szexuális segédeszközök, de ezek nem használtak, csak outletesek: divatból kiment műpöcsök, lendületüket vesztett fekete-sárga-pumpás fogalmam sincs micsodák vannak egykedvűen egy dobozba szórva:

fotó 3.JPG

A többi: régi dvd-k és újságok. Van pár Kretén magazin, meg néhány fingós újság, de többnyire pornót árulnak, bár ezek sem tűntek használtnak. Régiek, ez látszik rajtuk, de lefóliázva várják, hogy valaki megvegye őket. Lehet, hogy simán visszamaradtak, eladatlan lapok, amiket kilóra vásárolt fel a kiskereskedő és most itt próbál megszabadulni tőlük. Mindenesetre megnyugtatóbb ez a gondolat, mint az, hogy valaki már rongyosra lapozta előttünk őket.

fotó 1.JPG

A dvd-kkel legalább nincs probléma, a lemezek ugye a technológiából adódóan felhasználás közben tisztes távolságban, sőt, védett dobozban vannak a felhasználótól, úgyhogy nagyobb lelkesedéssel lehet megvenni a használt példányokat is. A filmek egyébként kábé ezer forintba kerülnek és van belőlük mindenféle.

fotó 2.JPG

Nagyjából ennyi. Két kis szoba, újságok, dvd-k és divatjamúlt vibrátorok vannak odabent, kedvezményes áron. Sehol egy hitelből visszavett szilikonmell, vagy egy elhasznált pornószínésznő.

Retro Szexturkáló
Budapest
Dob utca 17.

süti beállítások módosítása