English

Egy nap a városban

A mi munkánkat ajánlja a Bónusz Brigád

Magyarósi Csaba 2012 november 06.
Címkék: hirdetés

Sokan mondjátok, hogy milyen jó lehet az Egy nap a városban blogot írni, hiszen az életünk a vég nélküli szórakozásból, kajálásból, kulturálódásból áll. Ez részben igaz, csak egyrészt a szórakozás fedezetét elő kell teremtenünk, másrészt öt próbából jó ha egy jön be: ti csak azt látjátok, ami tetszett nekünk, és nem hallotok arról a rengeteg pocsék helyről, amiknél lukra futottunk. Amik nem voltak elég jók a bloghoz.

Ehhez képest most a partnerünk, a Bónusz Brigád, fogja mindazt, ami jó a mi munkánkban, és kivesz belőle minden zavaró tényezőt, tehát röviden: létrehozta a tökéletes melót.

Egyetlen mázlistának. Akár neked.

Figyeljetek csak: adnak havi bruttó 400 ezer forint fizetést, havi 500 ezer forint értékű bónuszt, egy szuper Apple-laptopot és egy iPhone 5-öt annak a szerencsésnek, aki a legszórakoztatóbban tud blogolni a Brigád szolgáltatásairól. A nyertesnek csak annyi a dolga, hogy egy éven át hetente legalább háromszor készít egy videós vagy fotós posztot, ír mellé egy rövid szöveget, aztán publikálja azt a Brigád blogján.

Screen Shot 2012-11-06 at 7.49.26 AM.png

Ha nem írnám az Egy nap a városban blogot, esküszöm, jelentkeznék.

Ti viszont legjobb tudomásom szerint nem írjátok, szóval aki szívesen végezné az álommelót egy évig, az itt nézzen körül, a weblapon minden kiderül.

Disclaimer: a Bónusz Brigád az Egy nap a városban blog hirdetője.

süti beállítások módosítása