English

Egy nap a városban

Álarcos figura menti meg a budapestieket a büntetésektől

szucsadam 2012 október 17.

Viktória írt nekünk egy levelet, amiben egy különös esetet említ meg. Ez történt vele:

Elfelejtettem elindítani a mobil parkolásomat, és mire visszaértem a kocsimhoz, persze ott fogadott a mikuláscsomag. Először dühös lettem, aztán megláttam mellé tűzve egy névjegyet, és egy érvényes pakolócédulát, melyen egy Connor nevű figura volt a Facebook elérhetőségével (https://www.facebook.com/ConnorHUN). Erről küldök is egy képet. Facebookon egyébként meg is találtam a kocsimat a megmentett autók között.

IMG_0003.JPG

Aki nem ismerné fel, a csuklyás Connor az Assassin's Creed játékból lépett ki Budapest utcáira. A játéknak nemsokára megjelenik a harmadik része, talán ezzel van összefüggésben az akció, aminek során a maszkos alak "autósok és az utasok oldalán küzd parkolóőrök és BKV-ellenőrök ellen". Cserébe csak lájkolást kér. Egy kép az oldaláról:

552631_358495214241535_703863266_n.jpg

A facebookos oldalán egyelőre azonban csak 54 lájk van, szóval még nem váltotta be az akció a hozzá fűzött reményeket. Connornak még sok autóst kell megmentenie a büntetéstől.

Szerintem ügyes ötlet, papíron sok követőt hozhat, bár erősnek érzem a parkolóőrökkel és BKV-ellenőrökkel kapcsolatban kommunikált nyílt szembehelyezkedést. Szimpatikusabb lett volna talán a társaságokat megnevezni, vagy még inkább semmit, csak "megmenteni".

update: fél óra után már 136 lájknál jár az oldal

update2: 460

update (23:02) 717, Connor ma jó napra ébredt nektek köszönhetően:)

süti beállítások módosítása