English

Egy nap a városban

Hirdetőnk: Nikon ProfilPimp sátor az Erzsébet téren

simon mondja 2012 július 27.
Címkék: hirdetés nikon

(x)

Az alábbiakban a Nikon programajánlóját közöljük.

Izgalmas fesztiválhelyszínné változik az egyébként is mozgalmas Erzsébet tér július 31. és augusztus 4. között. Itt debütál ugyanis a Nikon ProfilPimp sátra, melynek profi szakemberekből álló gárdája bárkit átalakít, hogy aztán egy greenbox segítségével elrepítse egy vágyott világba, amely néhány kattintással már meg is jelenik a vállalkozó kedvűek Facebook borítóképén. Nézd meg a bemutatkozó videót:

A Nikon most mindenkiből kihozza egyénisége rejtett színárnyalatait – egy borítókép erejéig! Ha valaki a reneszánsz korba vágyik, részt vehet egy vizuális időutazáson, ha példaképe bőrébe bújna, smink, jelmez, kellék nem lehet akadály, ha pedig egyszerűen csak polgárpukkasztó szeretne lenni, válogathat az eszközökben. Mindebben egy egész csapat segíti a sátorba betérőket: sminkes, stylist és fotós gondoskodik arról, hogy bárki magára találjon. 

A ProfilPimp a belváros után célba veszi a nyári fesztiválokat. Ott lesz a Szigeten, a SZIN-en és a LikeFesten. Ezeken a helyszíneken az élménysátor mellett egy felfrissülést ígérő chillout rész is kialakításra kerül a kitikkadt fesztiválozók számára. Aki nem jut el a ProfilPimp sátrához, a megadott sablonok segítségével online is elkészítheti felpimpelt borítóképét.

Az újdonsült fotót pedig nem csak mutogatni érdemes, de megéri benevezni a COOLPIX gépekért folyó versenybe is. A Nikon ígéri: „Lesz hozzá képed!"

Részletek: www.nikonjatek.com

süti beállítások módosítása