English

Egy nap a városban

Budapest a világ legjobb színésze

szucsadam 2012 június 14.

Attila küldte nekünk a lenti videót, amin Budapest olyan, mint egy igazi filmcsillag. Mint Penelopé Cruz: nemcsak gyönyörű, de tehetséges is. Ugyanis olyan ügyes színész, hogy mindjárt  öt másik fővárost is képes eljátszani. Hogy a videó egyes jeleneteit valójában melyik helyeken forgatták, a videó után elárulom, ha ti szeretnétek kitalálni, ne olvassatok előre.

Párizst tehát az Anker köz játssza. A hűvös, kissé magányos, de lassan új életre kelő színész 1910-ben született, az Anker élet- és járadékbiztosító Rt. palotájának üzletsoraként. Itt lakott haláláig Hofi Géza.

Londont az Opera hátsó fertálya játssza, a színésznő kissé zavarban volt a felvételeknél, mivel nem az arcára meredt a kamera, ezért a rendező kénytelen volt kiegészíteni játékát egy piros telefonfülkével.

Moszkvát a Müpa épülete alakítja meggyőzően. Fiatal kora ellenére - 2005-ben született - nagyon tehetséges, széles, statikus, de tele energiával.

Annyira jól alakított, hogy részben Koppenhágát is ő játszotta, csak megvárták a felvétellel estét. Bizonyítékként a háttérben a Nemzeti Hangversenyterem betűi közül rajzolódik ki néhány.

Berlin szerepét még fiatalabbakra osztották, a 2006-os a Duna Tower irodaháznak és a Margit híd nemrég átadott új átjárójának jutott a megtiszteltetés.

Ne feledkezzünk meg a statisztákról sem, öt farkas is részt vett a produkcióban.

Mindez a Grundfos szivattyúinak bemutatására készült kisfilm volt.

Stáblista vége.

süti beállítások módosítása