English

Egy nap a városban

Már tükröződik a városligeti tó

szucsadam 2012 április 28.

Bár még nem a végleges mélységben, de már a városligeti tavat is feltöltötték. Így a télen megrendezett gyorskorcsolya eb jege és a csupasz semmi után most megint lehet élvezni a tükröződő látványt:

Sőt, remélhetőleg a Csaba szavai alapján legmenőbb szórakozásnak ítélt Art on lake is visszatér valamilyen formában, a segédeszközök már a vízen:

Esetleg a Titanic évfordulót meglovagolva szervezhetnének egy játékot ide, az Európát jelképező Vajdahunyadvár és az Amerikát alakító, felújított Műjégpálya-épület között félúton egy félig a vízből kiálló miniatűr óceánjáró másolat körül kellene felszedni minél gyorsabban a fuldoklókat jelző bólyákat. A fiúk megvállasodnának, a lányok sikongatnának, és végre mi is hasznot húznánk a száz éves történelemből. Mutatom:

Zseniális vagyok Photoshopban egyébként.

Hát nekem most ez jutott eszembe, szerintetek mi legyen idén a tóban?

Eljött a ti időtök. Már alig van hátra pár nap a nemzetközi blogversenyből, amihez kérünk, regisztrációt nem igénylő, ultragyorsan leadható szavazatoddal támogass minket! Értékeld az egyik kedvenc blogodat, nyomj egy szívecskét/vote-gombot erre a posztra, és/vagy ezen az oldalon az Ádám & Csaba-névvel jelzett posztok alatt. Tényleg nem vesz el tőletek időt, nekünk viszont sokat számít. Köszönjük!

Az inspiráció témájában májustól a fenti oldalon egy mindenki számára nyitott fotópályázat is indul.

süti beállítások módosítása