English

Egy nap a városban

Versenyben vagyunk

Magyarósi Csaba 2012 április 04.

Március elején kaptuk egy titokzatos emailt, amiben nemzetközi blogversenybe hívtak minket. Az esemény támogatója az Intesa Sao Paolo, akik egyrészt emberbaráti szeretetből és a webkettő iránt érzett végtelen elkötelezettségből álltak neki a szervezésnek (és talán a világbéke megteremtése érdekében), másrészt meg azért, hogy megtámogassák új terméküket, a Visa Inspire bankkártyát. Mindezt azonban elég kreatív és visszafogott módot teszik ahhoz, hogy örömmel tudjunk csatlakozni a kezdeményezéshez.

Egy nemzetközi versenyről van szó, ami 11 ország 33 blogját érinti. Ebből következik, hogy Magyarországról is hárman vagyunk a csapatban, és a hazai mezőnyt elnézve alapvetően tök megtisztelő, hogy minket is meghívtak.

A feladat egyszerű: az írásainkban, ahogy eddig is, az inspirációt kell valamilyen módon megjelenítenünk (értitek: Visa Inspire) . Mivel az Egy nap a városban blog lényegében a kezdetek óta arról szól, hogy Budapest milyen módon tud szerethető, lelkesítő, inspiráló lenni (ezért is esett ránk a választás), nem jelentett nehézséget az egyetlen feltétel elfogadása.

Lényegében tehát ugyanazt, ugyanúgy kell írni, mint eddig, csak áprilisban hetente két posztban arra kell buzdítanunk titeket, hogy szavazzatok ránk a versenyen. Két okból tesszük ezt: egyrészt remek lenne ilyen kiváló ellenfelekkel szemben megnyerni a versenyt, másrészt az 500 eurós fődíjért, amit szeretnénk az utolsó fillérig a budapesti kalandozásokra elkölteni. Hogy még többet, még jobban, még mélyebben tudjunk írni arról, ami ebben a remek városban folyik.

Ha az elmúlt két évben szeretted az, amit az Egy nap a városban blogon olvastál és úgy érzed, segítettünk valamennyire megszeretni Budapestet, akkor most arra kérünk, hogy te segíts nekünk és juttassuk el együtt a győzelemig a blogot.

Vagy hogy verseny-kompatibilis legyek: ha inspiráltunk téged, akkor most te inspirálj minket egy kattintással, amivel jelzed, hogy jónak tartod, amit csinálunk.

Itt tudsz szavazni, csak annyi a dolgod, hogy az "Ádám & Csaba"-felirat alatt rányomsz a vote-gombra. 

Köszönjük!

süti beállítások módosítása