English

Egy nap a városban

Belépőket sorsolunk a Borjour Magnumra

szucsadam 2012 február 13.
Címkék: játék

Ezen a héten szombaton lesz a Borjour Magnum, Magyarország legnagyobb beltéri borkóstolója. Meg az egyik legjobb is, hiszen a belépő birtokában itt korlátlanul kóstolhatsz, ha ehhez hozzávesszük, hogy idén több mint 120 borász 300 féle bort töltöget a poharainkba, akkor egy elég jó szombatnak nézünk elébe.

Az ELTE Gömb aulája tehát idén is megtelik zsivallyal, több mint ezer ember beszél majd egyszerre arról, hogy látja a magyar borok ügyét. Először nagyon fegyelmezett mindenki, kimérten kóstolgat, bírál, cuppog, aztán estére egyre több harsány röhögés, pohárcsörömpölés is belevegyül a zajba, a végére meg már mindenki nagyon szeret mindenkit, és legszívesebben megölelgetné a kedvenc borászát, aki ráérezve a dologra zavartan húzódik el. Utánozhatatlan.

Nemcsak borok lesznek, kóstoltatnak olívaolajat és csokit is, komplett gasztronómiai körkép, középpontban a borral.

Erre az eseményre sorsolunk ki most a köztetek öt darab páros, páronként 10.000 forint értékű belépőt, így megtapasztalhatjátok a korlátlan, szabad és lelkiismeretfurdalás nélküli kóstolás élményét. A játékhoz egy kérdést kaptok, amihez a válasz a blogon megjelent boros posztjaim valamelyikében található:

Ki volt az a borász, akivel tavaly októberben Somló-hegyen találkoztam, és épp furmintot szüretelt?

A válaszokat erre az email-címre (blogjatek kukac gmail.com) küldjétek, holnap délelőtt tíz óráig várjuk a megfejtéseket, utána urnazárás és sorsolás. Az öt nyertes válaszoló emailben kapja meg a jegyek átvételére vonatkozó instrukciókat. Hajrá.

update: Nagyon sokan játszottatok a belépőkért, összesen 259 helyes megfejtés érkezett a játékra, ezekből sorsoltuk ki véletlenszám-generátorral az öt szerencsés nyertest, akik párjukkal, barátjukkal részt vehetnek a szombati Borjour Magnumon. A nyertesek: Hajdú Beáta, Kiss Dóra, Zsófi (Posta), Eszter Dani és Fehér Sándor. Nekik gratulálunk, emailben értesítjük őket a jegyátvételi lehetőségekről, a többieknek köszönjük a játékot.
 

süti beállítások módosítása