English

Egy nap a városban

2011 az Egy nap a városban blogon

Magyarósi Csaba 2012 január 02.
Címkék: városkép

Elkezdődött az új év, de mielőtt belekezdenénk abba, hogy mitől zseniálisan szeretni való Budapest 2012-ben, megnézzük, hogy mit szerettetek leginkább a blogban 2011-ben. Lényegében egy toplista következik az év legolvasottabb anyagaiból.

A statisztikákat elnézve tökéletesen látszik, hogy az érdekel a legjobban titeket, amikor Budapest valamilyen pozitív kontextusban kerül elő, ami itt a blogon ugye elég gyakori. Majdnem százezren olvastátok azt a posztot, amiben arról írtunk, hogy milyen okos fejlesztésekkel válhatna a térség legmenőbbjévé a magyar főváros. Majdnem ugyanennyien voltatok kíváncsiak a futurisztikus bringahídtervről szóló írásunkra.

Odavoltatok azét, amikor megírtuk, hogy Budapestet beválasztották a tíz legszebb város közé és 48 ezren olvastátok tavaly a valójában tavalyelőtti hamburgertesztünk eredményhirdetését: ez azért jó, mert a számok szerint igazodási pont lett a poszt, amit időről időre elővesztek, ha jó hamburgert akartok enni.

Népszerű volt még a budapesti szuperbuszról szóló írásunk, és bekerült a toplistába az első saját flashmobunk is, amiben egy egész pláza tapsolta meg a szemetet felszedő férfit.

És befért még a toplistába az az írás is, amiben az átlagos magyar nő szépségét boncolgattuk, az, amelyikben a város legjobb gyrosait szedtük össze, valamint egy válaszlevél, amit maga Cserpes küldött nekünk, miután nyilvánosan anyáztam a sajtjukat. Később el is látogattunk az üzembe, hogy kiderítsük, mi folyik Kapuváron.

Ez volt tehát 2011. az Egy nap a városban a toplista szerint, de ígérjük, hogy 2012-ben is tovább kutatjuk azokat a helyeket, zugokat, eseményeket, amik szerethetőbbé teszik a budapesti létet még akkor is, amikor egyébként egyre kevesebb esélyt látni az önfeledt szórakozásra. Sőt, főleg akkor.

Ha szeretnéd egy picit jobb színben látni a dolgokat, csatlakozz a facebbokos oldalunkhoz, vagy látogass el minden nap hozzánk.

süti beállítások módosítása