English

Egy nap a városban

Eheti hirdetőnk: Falra.hu

Magyarósi Csaba 2011 november 16.
Címkék: hirdetés

Elég nagy mázlim van a szponzorposzt megírásával, két okból is: a hirdető régi ismerős, G79, neki köszönhetjük az Appleblog és az Egy nap a városban blog dizájnját. Másrészt meg olyan a téma, hogy az engem is érdekel. Költözés előtt állok, épp a lakás berendezésénél tartunk, G79 meg egy olyan exkluzív online dekorációs boltot indított, hogy a limitált példányszámban gyártott tapéta adja a másikat.

A Falra.hu-n mindenféle egyedi termékeket lehet megrendelni, papírképeket, vászonképeket, óriásképeket, tapétákat, párnákat. Ezeket tehetséges grafikusok vagy fotósok készítették jórészt művészpapírra, esetleg professzionális festővászonra. Biztos akad köztetek, akinek mond valamit az amerikai Magiclée® legújabb giclée technológiája, na ők is pont ezt használják, egy rakás öko-barát alapanyag társaságában. Ennek köszönhetően a különféle falra akasztható vagy ragasztható dekorációs elemek nem színeződnek el, élettartalmuk meghaladja a 85 évet, és a spéci technológiáknak köszönhetően mindvégig ragyogóan színesek maradnak.

Ez persze a nyomtatásnak is köszönhető, ugyanis a művészi nyomtatás 12 színű vizes bázisú pigmenttintás nyomtatóval készül, mely csodálatosan kezeli az RGB színeket és átmeneteket.

Na és akkor lássuk, mit adnak a Falra.hu-n ebben a minőségben: képeket normáltól óriásméretig. Szuperspéci párnákat egyedi dizájnnal, amik valódi lounge-élményt nyújtanak, és amiknek a huzatát már 30 fokon is tisztára lehet mosni. Vászonképeket négy centis, tehát masszív fakerettel, szemben a leggyakrabban használt olcsó, kétcentis keretekkel. És mindezt limitált példányszámban, szóval nem kell attól félned, hogy az összes ismerősödnél azokkal a dekorációs elemekkel fogsz találkozni, amit náluk vásároltál.

Ráadásul adnak ajándékutalványt is, ami karácsony előtt, amikor úgysem lesz semmi ötleted, kimondottan jól jön.

És akkor nézzük, milyen művészek munkáival találkozhatsz: ott van Sebastián Murra Ramirez, ahogy Ahmed Al-Refaie is. Vagy Ágnes Berta. Esetleg Fil Dunsky! De folyamatosan várják a művészek jelentkezését.

A termékeket újrapapírban szállítják ki sorszámot igazoló kártyával, ezzel is felhívva a vásárlók figyelmét arra, hogy amit vettek, az limitált darabszámú, és exkluzív termék. És hogy a sztori teljes legyen, az oldalra még szavazni is lehet az év honlapja választáson!

süti beállítások módosítása