English

Egy nap a városban

Tényleg a budapesti csajok a legjobbak

Magyarósi Csaba 2011 október 27.

Óriási közhely, de attól még elég nagy magabiztossággal mondhatom, hogy igaz. Ez nem olyan, mint a konyhánk, amit csak azért tartunk a legjobbnak, mert a miénk, a lányok minden nemzetközi mércével mérve kivételesen szépek nálunk. Talán csak néhány szláv nemzet lehet versenyben velünk, de aki gyakran jár Nyugat-Európában vagy az Egyesült Államokban, az tudja, hogy ezek a területek labdába se rúghatnak. Furcsa, mert alapvetően mindenhol ugyanannyi jó nőnek kéne lennie, Magyarország viszont nemcsak az egy főre eső Nobel-díjasok, hanem a dögös seggek és csodás mellek versenyében is az első helyen áll.

Mielőtt rátértünk a bizonyítékokra, eszembe jutott két jó történet, ezeket elmesélem. Az egyik körülbelül tíz éve történt, akkoriban járt nálunk Jay Z. Az örökös visszaigazolásra vágyó magyar újságírók persze arról faggatták a rappert, hogy mi tetszik nálunk a legjobban. Az épületek? Netán a múzeumok? Esetleg az étel?

"Women"

Hajszálra ugyanez a beszélgetés ismétlődött meg körülbelül másfél hónappal ezelőtt, amikor Németországba utaztam az Europa Parkról forgatni: két amerikai beszélgetett a repülőn, a folyosó két oldalán kaptak helyet, így átkiabáltak egymáshoz, miközben mi a gép hátsó fele irányába araszolgattunk. Az egyik nagyjából ugyanazokat a kérdéseket tette fel, mint az újságírók Jay Z-nek, aztán némi kivárás után ezt a választ adta a másik:

"Women"

És hogy akkor adjunk némi hivatalos keretet a dolognak, álljon itt a piacvezető randicég, a Real Social Dynamics randigurujának, Brad Bransonnak a véleménye, aki csak azután szedte listába az európai csajokat, hogy közel 25 országban dolgozott velük, illetve próbálta megszerezni őket az ügyfeleknek, a férfiaknak.

Ezek alapján az első helyre Bradnél a svédek kerültek, nem elsősorban azért, mert a csajok olyan dögösek (azért dögösek), hanem mert olyan a libidójuk, mint egy 16 éves fiúnak, és minden férfira rávetik magukat. "Amint rájönnek, hogy külföldi vagy, megkérdik, hogy merre van a szállodád és meddig maradsz a városban" - írja a randiguru.

A listában van még Oslo, Dublin és Berlin, de minket a második helyezett Budapest érdekel. Brad Branson szerint itt tömegével fut bele az ember a tízből tíz pontos csajokba, a klubokban tucatszámra vannak a dögös fiatal lányok, akik olyan jól néznek ki, "hogy az felháborító: földcsuszamlásszerű különbség van köztük, és bármelyik másik nemzet lányai között".

Egyetlen okból csúsztak csak a második helyre a lányaink: a rossz angoljuk miatt, ami megnehezíti a Brad-féle fickók ismerkedési lehetőségeit. 

süti beállítások módosítása