English

Egy nap a városban

Budapesten táncolt Matt

szucsadam 2011 október 19.
Címkék: matt

Hétfőn jeleztem a facebookos oldalunkon, hogy Budapestre jön Matt, és a Halászbástya előtt táncol. Aki nem ismerné őt: Matt Harding egy videójáték-fejlesztő, aki valamilyen különös ötlettől vezérelve 2003-ban egy barátja előtt Hanoinál kezdett táncolni eléggé különös stílusban. A videó felkerült a netre, pár évvel később valaki megtalálta, és elkezdte megosztani azt - nemsokára Matt lett a legújabb netes celeb.

Azóta járja a világot, és különféle helyeken lejti a furcsa kis táncát, ami legalább annyira értelmetlen, mint amennyire pozitív töltetű és aranyos. Itt van például a 2008-as év termése:

Ma pedig Budapesten járt, és a magyarokkal együtt táncolt. Matt a tömeg közepén először elmondta, hogy hogyan képzeli el a videót, mik az alapvető szabályok, és mivel szponzor nélkül teszi meg ezeket a túrákat, a résztvevőket pólók vásárlására is buzdította. Aztán felment a Halászbástyára, és onnan tanította be a táncokat, amiket aztán együtt roptak a felvételhez. Ezt a 2011-es év többi termésével, például a legutóbbi pozsonyi tánccal együtt 2012-ben láthatjuk a Youtube-on. Remélhetőleg azt is 40 millióan látják majd.

Egy saját készítésű videó az eseményről:

süti beállítások módosítása