English

Egy nap a városban

Kávét kóstoltam a Király utcai Starbucksban

szucsadam 2010 december 15.
Címkék: kávé starbucks

Meghívást kaptam a zárt körű, nyitás előtti rendezvényre a Király utcai Starbucksba, ami az országban a harmadik, a plázákon kívüli világban az első magyarországi üzlet.

A belső tér és az asztalok ugyan még nem voltak a helyükön, de talán a képeken is látszik, hogy a belső tér kialakítása nagyon hangulatos, két szinten, kellemes félhomályban egész más légkört kapunk a pofánkba, mint mondjuk a Mammutban a mellmagasságig érő elzáró falakkal.

A kóstoláson Szász Edit, a magyarországi Starbucks vezetője, egy nagyon szimpatikus hölgy beszélt a megtapasztalható ízvilágokról, csokis muffinnal itatott velünk guatemalai és egyéb kávékat, amit egyáltalán nem bántam, de az összetett ízharmóniákat sehogy sem sikerült megtapasztalnom, csak részben.

Így csak annyit mondhatok, hogy a kávék nagyon finomak voltak, kimondottan kávéízűek, főleg így tej és cukor nélkül, a többihez gyakorlat kell még. De ide már szívesen visszajárok gyakorolni.

Holnap reggel nyolckor nyitnak meg a Király utca és a körút találkozásánál. Egyébként reggel héttől este tízig lesznek nyitva.

süti beállítások módosítása