English

Egy nap a városban

Budapest különös arcai: Gömbök és szmájlik

szucsadam 2010 december 04.
Címkék: arcok

Folytatódik a Budapest különös arcai fotósorozatunk, a cél továbbra is a minket megmosolyogtató, a napot felvidító pillanatok megörökítése. A második részhez már olvasói levelet is kaptunk, lássuk, Patrik napját mi dobta fel.

Az első kép egy megfeszített munkafázist örökít meg a Ferenciek terén, a második pedig óriás karácsonyi gömböket az Aréna plázában.

Ancsa is küldött nekünk képet, tegnap elstartolt az ünnepi kettes villamos, ami Budapest legszebb vonalán szállítja az utasokat krampuszostul, télapóstul.

Én is hozzáteszek egyet, ami ugyan nem kimondottan Budapest, de közel van hozzá. Az M1-es Budapest-közeli szakaszának egyébként rendkívül időszerű és örömteli felújításának tervezésekor volt egy jó pillanata a mérnököknek (vagy nem tudom, kinek, akinek van infója, ossza meg velünk), és sárga smiley-táblákat helyeztek el: 4 kilométerre a felújítás végétől egy szomorú, 2 kilométerre egy közömbös, és a végén egy boldog arcot. Ezzel egycsapásra megoldották a sokszor elmaradó tájékoztatást, és a vezető oldali esetleges idegbajt is kezelték. Mindenki boldog, és igazán nem kellett sok hozzá.

Láttál te is olyat, ami feldobta a napodat? Volt nálad fényképezőgép, de legalább egy kamerás mobil? Fotózz, a képet pedig küldd ide, hadd mosolyogjunk mi is.

süti beállítások módosítása