English

Egy nap a városban

Leleplezem magamat. Magunkat

simon mondja 2010 augusztus 24.

Két hónapos a blog, ez idő alatt összejött 70 poszt és 320 ezer kattintás. Ideje, hogy bemutatkozzam. Pontosabban, hogy bemutatkozzunk, valójában ugyanis ketten járjuk a várost, Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám próbál meg ott lenni mindenhol, ahol érdemes. Nem ez az első blogunk, két és fél évvel ezelőtt már indítottunk egy oldalt, az Appleblogot, ami a kaliforniai céggel kapcsolatos legfrissebb hírekről és pletykákról számol be. Bár a blog szabad műfaj, a hírblog erős határokat szab, így gyakran előfordult, hogy szívesen írtunk volna valamiről, de nem tehettük meg. Ezérti is jött létre az Egy nap a városban, ha úgy tetszik, a mi játszóterünk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem vesszük véresen komolyan.

A hitvallás ezentúl is ugyanaz lesz: bemutatni Budapest és Magyarország élhetőbb arcát, az időnként becsúszó ostorozás mellett alapvetően a kellemes élményekre helyezzük a hangsúlyt.

Ezentúl azonban még több személyes élménnyel, és saját névvel, szucsadamként és mcs-ként írjuk a posztokat, változatlan lelkesedéssel és mindent elsöprő európai értelemben vett feltartóztathatatlan lendülettel. 

süti beállítások módosítása