English

Egy nap a városban

Most, hogy felvásároltuk a hazai lisztkészletet, ott állunk, hogy hogyan lesz ebből kenyér?

szucsadam 2020 február 29.

Az utóbbi napokban a magyar lakosság egy része is átment sáskába, és lerabolták a boltok polcait. Illetve a polcok azon részét, ahol konzervek, tészták, száraz hüvelyesek, cukor, liszt, víz (!) meg hasonló, sokáig elálló dolgok vannak. Az efféle ügy érdekessége, hogy noha teljesen megjósolható…

Tovább olvasom

Felültem a kenyérsugárnyalábra, és szinte kirepítettem magam a városból - Külvárosi Pék

szucsadam 2020 február 27.

Úgy volt, hogy ugye jártam az Örsön, és találtam egy jófajta pékséget. Felhívtam a figyelmet itt a blogon a hihetetlen ár-érték arányra, amit sokan nem értettek, tudniillik a magas ár-érték arány nem önmagában az alacsony ár vagy egy nagy magas minőség miatt magas, hanem ezek egymáshoz viszonyított…

Tovább olvasom

Budapest legendás állócsillagai - Leonidasz gyrosa

szucsadam 2020 február 25.
Címkék: gasztro legendák

Egy új sorozatban felteszem a kérdést, mi tesz egy helyet legendássá? Eddig arra jutottam, hogy a tulajdonos állandó jelenléte és a változatlanság, a növekedés elvetése, és az ugyanazon a helyen való minél boldogabb élet megvalósítása kulcsfontosságú lehet. Ha valaki boldog és kiegyensúlyozott, mert…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása