English

Egy nap a városban

Budapest legfélelmetesebb aluljárója nagyon cuki lett

szucsadam 2019 április 15.
Címkék: városkép

Van egy aluljáró Budapesten, ami annyira sötét, egyben annyira elhagyatott éjszakánként, hogy nehéz nem az Irréversible című film örökre belénk égő borzalmas jelenetét odagondolni.

Ez az Irréversible című film, az ott Monica Bellucci:

irreversible.jpg

Ez meg a szóban forgó aluljáró:

img_0204.JPG

Na jó, valójában sokkal rosszabbul néz ki, mint amit valaki Párizsba el tudott képzelni.

Ez az aluljáró a Mexikói úti kisföldalatti-végállomásnál megy át a vasúti sínek alatt, hogy aztán felbukkanjon az autós felüljáró alatti dzsumbujban. Innen még egy aluljáró kell, hogy a Városligethez érjünk.

Nemrég este arra jártam, és megmondom őszintén, nem éppen nyuszikra és brummogó macikra számítottam, amikor beléptem. Aztán tessék.

img_1446.JPG

img_1444_1.JPG

img_1445.JPG

Kicsit olyan félkésznek tűnik, de imádom így is. Gondoltam, hogy megkeresem az illetékeseket, de gondoltam nem szeretnék a következő egy hétre elveszni a zuglói önkormányzat - Magyar Államvasutak - Városliget Zrt. háromszögben, a “Vajon ki az illetékes?” című, Monopoly hosszúságú telefonos társasjáték során kizsigerelni az idegeimet, hogy aztán azt mondják, civil kezdeményezés, és feljelentést tettek az ügyben. Jobb ez így, hogy nem tudom, csak tetszik.

El a kezekkel a mackóktól!

Frisstés: Mint többen jeleztétek, és az illetékes is megerősítette, a Nyúlgyáros Anikó festette, és festi jelenleg is az aluljárót. Szóval a fenti munka a félkész állapotot mutatják, jelenleg is tart a munka, a MÁV megbízásából, a Színezd újra pályázat keretében.

süti beállítások módosítása