English

Egy nap a városban

Egy új Fruccola nyílt a MOM-ban, és eléggé ott van

szucsadam 2018 január 07.
Címkék: gasztro egészség

Eddig két Fruccolát ismertünk, és akik szeretik az egészségesebb, de gyorsan kézbe kapott kajákat, a friss zöldségeket, a gyümölcsturmixokat és préselt leveket - ezek a fő ismérvek, de ebédmenü és húsok, halak is vannak a repertoárban -, azok biztosan jártak már valamelyikben. Az arcodba csap az egészség.

Na, nekik jó hír, hogy a MOM-ban egy minden korábbinál nagyobb és szebb helyet nyitottak.

A dizájnerlámpák és a zöld növények felett nincs álmennyezet, a gépészet teljes egészében látszik, amitől erősíti a kínált ételek “nyers” jellegét, a szó jó értelmében. A bejáratnál kártyát kapunk, amire minden vásárlásunkat feldobják, így a kijáratnál fizethetünk egy külön pultnál. Ez azért hasznos, mert biztosak lehetünk benne, hogy aki az általunk elfogyasztott zöldséget vagy gyümölcsöt fogja meg, előtte nem fogott a kezében baktériumtenyészetet.

A kínálat hasonló, majdnem ugyanaz, mint a többi egységben, így erre külön most nem is térnék ki: aki már evett Fruccolában, itt is azt kapja majd. A napi menü azonban mindenhol a helyi szakács kiváltsága, ez változhat.

A falon színekkel elválasztva láthatjuk a kínálatot, külön a menü, külön a tészták, saláták, a mindenféle levek, kávék, szendvicsek. Az alapanyagok előttünk, üvegpult mögött sorakoznak, és láthatóan frissek, csillogóak, az embernek kedve támad végigkóstolni az egészet.

Könyves sarkot is találunk gasztrokiadványokkal, valamint az egyik falon a környezet és a társadalmi ügyek iránti elköteleződés bizonyítékait: azokat, amiket a Fruccola is támogat.

dsc05386.JPG

Ott pedig egy ismerős név:

dsc05387.JPG

A Fruccolának tehát immár három tagja is Város Hőse tag, így támogatják az éhező gyerekek étkezését. Be like Fruccola. Viva la Fruccola.

Fruccola MOM
Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

süti beállítások módosítása