English

Egy nap a városban

Város Hőse: Budapest egyik legjobb gyrosának a titka

Magyarósi Csaba 2015 szeptember 23.

Mindjárt belevágunk a gyrosba, csak előtte kezdjük egy nagyon fontos, ide kapcsolódó előzménnyel.

Múlt héten indítottuk el a Város Hőse programot, ami egy tök egyszerű win-win helyzetre épít:

  • Befizetsz havi legalább 3750 forintot a Gyermekétkeztetés Alapítványnak, amivel megmentesz egy gyermeket az éhezéstől
  • Cserébe kapsz tőlünk egy klubkártyát, amivel kedvezménnyel fogyaszthatsz néhány szenzációs budapesti étteremben, így a befizetett összeg hó végére visszajön.

Összegezve: úgy tudod tényleg jobbá tenni a világot, hogy az nem kerül semmibe és a végén jobb embernek érzed majd magad. Ez az elmélet, de a start óta kapott levelek alapján ugyanez a gyakorlat is, nézzétek csak, mit írt nekünk Orsi:

Srácok,

annyira jók vagytok, hogy nem bírok vele betelni! Bármikor, amikor eszembe jut a Város Hőse, rettentő jó kedvem lesz :) és bár ez legyen az utolsó szempont, de így a személyes jól-létemhez is nap mint nap hozzájárultok. Állati jó érzés "hősnek" lenni :) remélem, villámsebességgel elterjed a dolog, én ezen leszek. Nektek meg csak így tovább!

Üdv,

Orsi 

A programról minden részletet megtudhatsz innen, a csatlakozási lehetőségeket, a kedvezményeket, a társult éttermek listáját, mindent, csatlakozz, hogy te is olyan jól érezd magad minden reggel, mint Orsi!

És a projekt örömére új sorozatba kezdünk. Bár eddig mindig nagyon kerültük, hogy bejelentve érkezzünk egy étterembe tesztelni, hiszen hogyan írjunk értelmes kritikát, ha várnak minket és nem kell fizetni, a Város Hőse helyekkel más a helyzet, hiszen őket már kipróbáltuk inkognitóban, és a korábbi tesztek alapján kerülhettek be egyáltalán a klubba. Szóval kéthetente jelentkező videós sorozatunkban felkeressük ezeket az éttermeket és bemutatjuk, hogy mi a titok mögöttük, mi motiválja a dolgozókat, mitől jobbak, mint a többiek. 

Az első videónkban a csodás Kirou Alexandrát és remek kis gyrososát, a Kyrost mutatjuk be nektek.

 

Kyros Gyros
1132, Budapest, Hegedűs Gyula utca 34.
H-P: 10-21
06-20/923-76-94

Csatlakozzatok a Város Hőséhez és segítsetek felszámolni egy komoly problémát, miközben kedvezménnyel fogyasztotok Budapest legjobb helyein, és jobban is érzitek magatokat a bőrötökben! Katt ide a részletekért.

süti beállítások módosítása